CsguardSorunYaratiyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
- Server Ip/DNS: 213.238.173.13
- Clan İsmi: MetanGaming
CsguardSorunYaratiyor
Yüklemiş oldugunuz eklenti ile oyuna hileyle giren oyuncular banlanıyor lakin;kendi oyuncularımız bilgisayarlarında wall,hack,aim gibi bir dosya yokken hıleci muamelesi gorup onlarda ban yiyor.. Bu ciddi anlamda sorun yasatıyor bıze.. Top15 sıfırlayamıyorum buna csguard ızın vermıyor lutfen bı cozum bulun..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 134
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: ZEYBEKGaming
-
-
- Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
CsguardSorunYaratiyor
Arkadaşlar hile vs. kullanmak gerekmiyor banlanması için.. cfg, rc gibi eklentilerde kullanıyorlarsa eğer içerisinde geçen bir komuttan dolayı ban yiyor olabilir. Bu sorunu yaşayan arkadaşlarınız cs yi silip csduragından tekrar yüklesinler ve default olarak oyuna girsinler.
Linklerini gizle |
-
CsguardSorunYaratiyor
Bu eklentiyi kullanmak istemesem gecerliligi olur mu? Eskisi gibi wallblocked adli eklentiyi kullanmak istiyorum.. Csguard eklentisi top15 sifirlama vb.gibi onemli komutlari yazmama engel oluyor,bunun sebebi nedir? Bu eklentinin bize getirecegi olumsuz yonlerini size suanda saydim,olumlu yonleri neler olacak.. Zaten wallblocked eklentisi walli oyuncularin girmesini engelliyordu,bisey degiismedigini dusunuyorum..Suana kadar hep wall acanlara koruma yapildi,csguard korumasini denedim (aim) acanlarla ilgili hic bi korumasi yok.. Csguard acikken aim acip oyuna girebiliyorlar..Lutfen csguard tum serverda olucaksa icerisinde aim korumasida aktif olsun,en azindan hem wall hem aimlerden korunmus olup kokten hilecilerden kurtuluruz.. Ama ayni gorewi yapan yeni bi eklentinin bize arti bisey kazandiracagini dusunmuyorum.
Linklerini gizle |
CsguardSorunYaratiyor
en büyük artısı; daha stabil çalışması. Umarım fark etmişsindir serverlardaki ping durumunun azaldığını ve mermilerin çok daha iyi gittiğini. Oynanabilirlik açısından güzel bir + sundu, çoğu kişinin istediği bir güncelleme oldu. Eski wallblocker hakkında şunu söyleyebilirim, s1lent'ın 2015 yılında yazmış olduğu bir koruma. Düzgün çalışıyor muydu? çalışıyordu fakat serverı aşırı derece yorduğunu düşünüyordum. Son gelen güncelleme ile koruma tamamı ile CSDurağına ait oldu ve serverlar ile uyumlu çalışıyor. Sadece biraz sabredeceksiniz, 150 server var ve her biri ile şuanda [@Bilinmeyen Etiket] ayrı ayrı ilgileniyordur.metangaming yazdı:Bu eklentiyi kullanmak istemesem gecerliligi olur mu? Eskisi gibi wallblocked adli eklentiyi kullanmak istiyorum.. Csguard eklentisi top15 sifirlama vb.gibi onemli komutlari yazmama engel oluyor,bunun sebebi nedir? Bu eklentinin bize getirecegi olumsuz yonlerini size suanda saydim,olumlu yonleri neler olacak.. Zaten wallblocked eklentisi walli oyuncularin girmesini engelliyordu,bisey degiismedigini dusunuyorum..Suana kadar hep wall acanlara koruma yapildi,csguard korumasini denedim (aim) acanlarla ilgili hic bi korumasi yok.. Csguard acikken aim acip oyuna girebiliyorlar..Lutfen csguard tum serverda olucaksa icerisinde aim korumasida aktif olsun,en azindan hem wall hem aimlerden korunmus olup kokten hilecilerden kurtuluruz.. Ama ayni gorewi yapan yeni bi eklentinin bize arti bisey kazandiracagini dusunmuyorum.
Ek olarak cs1Net olarak bizde 2017 güncellemesini aldık fakat top15 sıfırlayamama gibi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Bu sizde oluşan bir sıkıntı, ilgilenecektir.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
-
CsguardSorunYaratiyor
Hem panelden hem oyun icerisinde 'console'den amx_cvar csstats_reset 1 yaziyorum [CSguard] buna izin vermemektedir diyor.. Ustelik top15 yazdigimda bizimle alakasi olmayan oyuncularin kasmis olduklari fraglari goruyorum.. Soyle anlatayim;biz ufak bi sorundan dolayi paneli sifirladik.Bu islemden sonra top15 yazinca fraglarin 0 olmasi gerekirken bizimle alakasi olmayan oyuncularin rankstats'larini gordum.. Bu sorundan dolayi birazda olsa csguard eklentisine soguk baktik... Ping dususunun farkidayim,mermilere diyecegim yok lakin bu sorun basimizi agritti. Sizden ricamiz bu sorunlara cozum bulmaniz,simdiden tesekkurler..
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
CsguardSorunYaratiyor
Komut
[AMXX] Cvar "csstats_reset" degisimi "1" tamamlandi
paneldeki konsoldan yazınca sorunsuz olarak sıfırlandı top 15 ?
Herhangi bir sorun vs yok , bu güncelleme ile top15in zaten alakası yok. Oyun içerisinden top15i sıfırlamaya calıstıgınız için böyle bir hata alıyorsunuz
[AMXX] Cvar "csstats_reset" degisimi "1" tamamlandi
paneldeki konsoldan yazınca sorunsuz olarak sıfırlandı top 15 ?
Herhangi bir sorun vs yok , bu güncelleme ile top15in zaten alakası yok. Oyun içerisinden top15i sıfırlamaya calıstıgınız için böyle bir hata alıyorsunuz
Linklerini gizle |