Server Ping Artışı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Server Ping Artışı
Server'a 15 dkda bir nokta diye biri geliyor veya farklı nicklerde.
O geldiğinde server çöküyor.Ping artıyor.Panel bile işlemiyor.
Şuanda devam etmekte server 32 den 20ye düşüyor ne yapabiliriz?
O geldiğinde server çöküyor.Ping artıyor.Panel bile işlemiyor.
Şuanda devam etmekte server 32 den 20ye düşüyor ne yapabiliriz?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Server Ping Artışı
O (.) diye gelen reklam engelleme plugininiz sebebiyle o isimle geliyor ve kendisi TengriJail mensubudur. cs84 diye geliyordu reklam engelleme koyduk (.) diye geliyor artık bizede. Ping cfgli bir şekilde geliyor. Bizdede aynı sorun var.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
Server Ping Artışı
@Levelsiz Gelen kişi biz veya bizim clanımızdan birisi değil ne güzel iftira atıyorsun.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Server Ping Artışı
İftira atmıyorum, bütün CSD jail sv sahipleri olarak bunun farkındayız ve yönetimden yaptırım bekliyoruz zaten.tengrijail yazdı: Prş Mar 29, 2018 7:44 pm @Levelsiz Gelen kişi biz veya bizim clanımızdan birisi değil ne güzel iftira atıyorsun.
Nedense reklamlardan ve (.) nickli kişinin ping attacklarından şikayetçi olmayan bir tek siz varsınız.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
Server Ping Artışı
@Levelsiz açtığımız konuları görmüyorsun sanırım ? saldırıyı yapan 37 yani mr patronun yalakası forcudayı denen 12-14 yaşında velet. mrpatrona gidip durumu söyleyince bize sövüp banladılar isterseniz bi gidin konuşun kendileriyle.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Server Ping Artışı
Saldırı konusunda birşey söyleyemiyorum. Ancak reklamlar hız kesmeden devam ediyor.Levelsiz yazdı: Prş Mar 29, 2018 7:46 pmİftira atmıyorum, bütün CSD jail sv sahipleri olarak bunun farkındayız ve yönetimden yaptırım bekliyoruz zaten.tengrijail yazdı: Prş Mar 29, 2018 7:44 pm @Levelsiz Gelen kişi biz veya bizim clanımızdan birisi değil ne güzel iftira atıyorsun.
Nedense reklamlardan ve (.) nickli kişinin ping attacklarından şikayetçi olmayan bir tek siz varsınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Server Ping Artışı
Forcenbeyi duymadınız mı kendisi M1'dir. YT Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCLq-l5 ... 9lmtcM1d6A artık lütfen tek bir klan üstüne çamur atmaktan vazgeçin ben şahsen bu klandayım kurucuları ile iletişim halindeyim hiç bir sorunlarını görmedim. Çokta iyi insanlar muhabbetlerine de doyum olmuyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.109
- Clan İsmi: ForgottenS
- İletişim:
Server Ping Artışı
Şu fotografı açıklasana Allah Aşkına @tengrijailGozyasi` yazdı: Prş Mar 29, 2018 8:01 pmSaldırı konusunda birşey söyleyemiyorum. Ancak reklamlar hız kesmeden devam ediyor.Levelsiz yazdı: Prş Mar 29, 2018 7:46 pmİftira atmıyorum, bütün CSD jail sv sahipleri olarak bunun farkındayız ve yönetimden yaptırım bekliyoruz zaten.tengrijail yazdı: Prş Mar 29, 2018 7:44 pm @Levelsiz Gelen kişi biz veya bizim clanımızdan birisi değil ne güzel iftira atıyorsun.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Server Ping Artışı
Kendisi M1 ve saldırı yapıyor anladık peki neden tek size saldirmiyorda tüm clanlara saldırıyor?ENESIZM yazdı: Prş Mar 29, 2018 8:41 pm Forcenbeyi duymadınız mı kendisi M1'dir. YT Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCLq-l5 ... 9lmtcM1d6A artık lütfen tek bir klan üstüne çamur atmaktan vazgeçin ben şahsen bu klandayım kurucuları ile iletişim halindeyim hiç bir sorunlarını görmedim. Çokta iyi insanlar muhabbetlerine de doyum olmuyor.
Linklerini gizle |