Kiralık listesindeki boş ip adresleri
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
kaç haftadır dikkatimi çekiyor bu kadar fazla ip olması çok fazla oldu kiralık listesindeki çoğu ip neredeyse 1 aydır çekilmiyor oyuncu kaybı yaşatıyor diğer serverlere @Taha Demirbaş [@Bilinmeyen Etiket] @PaZee @Yek'-ta
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Daha fazla ip ekleniyor csdurağına. Ve nasıl oyuncu kaybı yaşatıyor derken ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
@JavarenGe boş iplerde bir yönetim ekibi olmadığı için her servere 5-6 oyuncu gitse ve o serverlerdede adminler olmadığı için çoğu oyuncu hile açsa buda bi sorun diye düşünmekteyim. Zaten o ip adresleri 1 aydır çekilmiyor bu kadar ip fazlalığı çok gereksiz diye düşünmekteyim tabi son söz ömer beyindir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
IP'ler değerlendirilmez ise farklı bir şekilde değerlendirlir, CS:GO sunucularıda gelicek yakında değerlendirilmeyen ipleri CS:GO sunucularına çevirirler olur biter.tengrijail yazdı: Çrş Mar 28, 2018 8:32 pm @JavarenGe boş iplerde bir yönetim ekibi olmadığı için her servere 5-6 oyuncu gitse ve o serverlerdede adminler olmadığı için çoğu oyuncu hile açsa buda bi sorun diye düşünmekteyim. Zaten o ip adresleri 1 aydır çekilmiyor bu kadar ip fazlalığı çok gereksiz diye düşünmekteyim tabi son söz ömer beyindir.
Linklerini gizle |
O ip adreslerine yön gitmiyor, oraya giden oyuncular kendi istekleri ile oraya giriyorlar. Bu konunun amacı bana göre ip bulamasınlar mecburen benim ip adresime girsinler olmuş. Boş konu.
Linklerini gizle |