Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

jailde neden 1 ip 1 kişi ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

2'şer tane açsanız 32 olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

oCezaMelegi yazdı: Pzt Mar 26, 2018 8:04 pm Öyle insanlar var ki bot atar atmam der..

JailBreak serverlarının kafasını anlamak zor. Kaldırsalar bu seferde yok benim serverım daha dolu gibi yarışa başlar gene bot olayları döner. Ben ne klanlar gördüm kaldırılmasının manası yok 3 er 3 bot sokar bu millet..

Xfakeplayer yasaktıda ne oldu? Bir çok serverın Xfakeplayer girişi açıktı illegal yollarla açıp server dolduruyorlardı. 1-2 serverın kapalıydı jailler arasında..

Bot olacağını düşünmemeniz biraz sizin saflığınız ben neler gördüm neler o yüzden zorlamaya mana yok. JailBreakçi dediğimiz kitle gene yarıştıracak bir şey bulur o yüzden boşverin gitsin :)

(O değilde yazdıklarımı bir daha okuyunca bana bile manasız geldi kusura bakmayın. Türkçeyi katletmiş olabilirim :D )
:D :D :D Kardeşim öncelikle yanlış anlamanı istemem ama çok komik geldi ve inan 5 dakikadır gülüyorum.
Zamanında Lofty's ile beraber bot atan siz değilmiydiniz ? Sırf gt de rank kasmak için onlar size siz onlara xfakeplayer ile karşılıklı bot atan ben olsam bunları yazamazdım yüzüm kızarırdı . Tebrik eder , yarışmacı arakdaşlara başarılar dilerim .
Saygılarımla .. :D ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

sizofrenresul yazdı: Sal Mar 27, 2018 5:42 am
oCezaMelegi yazdı: Pzt Mar 26, 2018 8:04 pm Öyle insanlar var ki bot atar atmam der..

JailBreak serverlarının kafasını anlamak zor. Kaldırsalar bu seferde yok benim serverım daha dolu gibi yarışa başlar gene bot olayları döner. Ben ne klanlar gördüm kaldırılmasının manası yok 3 er 3 bot sokar bu millet..

Xfakeplayer yasaktıda ne oldu? Bir çok serverın Xfakeplayer girişi açıktı illegal yollarla açıp server dolduruyorlardı. 1-2 serverın kapalıydı jailler arasında..

Bot olacağını düşünmemeniz biraz sizin saflığınız ben neler gördüm neler o yüzden zorlamaya mana yok. JailBreakçi dediğimiz kitle gene yarıştıracak bir şey bulur o yüzden boşverin gitsin :)

(O değilde yazdıklarımı bir daha okuyunca bana bile manasız geldi kusura bakmayın. Türkçeyi katletmiş olabilirim :D )
:D :D :D Kardeşim öncelikle yanlış anlamanı istemem ama çok komik geldi ve inan 5 dakikadır gülüyorum.
Zamanında Lofty's ile beraber bot atan siz değilmiydiniz ? Sırf gt de rank kasmak için onlar size siz onlara xfakeplayer ile karşılıklı bot atan ben olsam bunları yazamazdım yüzüm kızarırdı . Tebrik eder , yarışmacı arakdaşlara başarılar dilerim .
Saygılarımla .. :D ;)
Asıl ben senin yerinde olsam yüzüm kızarırdı çünkü iftira atmakta üstüne yok bari aslı astarı olan bir şey yazsaydın ? Loftyle imparatoru zamanında birbirlerine bot atıyor diye bende şikayet ettim burada yapmadığım bir şeyden yüzüm kızaracak değil.

Ben buradaki hiçbir klanla işbirliğine girmedim zamanında kimin kimle işbirliğine girdiğini sanırım senden daha iyi biliyorum? Bir şeyi yazarken umarım araştırır ve utanarak yazarsın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli