jailde neden 1 ip 1 kişi ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
çoğu insan kardeşiyle veya arkadaşıyla jail oynamak istiyor. neden jailde 1 ip 1 kişi sistemi mevcut ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
1 ip üzerinden 2 kişi giriş yaparak önceden rank kasma amacını engellemek için yapılan bir işlemdi sanırım.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@ShooTeR gametrackerda herkes ban yedi nerdeyse artık gereksiz bir olay kaldırılması düşünülüyormu ? @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Pek sanmıyorum onu yapmalarının tek sebebi benim dediğim durumdan var olamaz, başka bir olayda vardır.tengrijail yazdı: Pzt Mar 26, 2018 7:36 pm @ShooTeR gametrackerda herkes ban yedi nerdeyse artık gereksiz bir olay kaldırılması düşünülüyormu ? @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Bot olaylari yuzunden sanirim. Aslinda kalksa guzel olur bot ihtimali oldugu zaman musteriler bildirior ztn.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Bot olaylarida düştü artık kalksa yararlı olabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@ARZ* herkes gametrackerden banlı kimsenin bot atacağını düşünmüyorum kalkması tüm clanlar için iyi olacaktır çok abi kardeş veya arkadaşlarıyla cs 1.6 jail oynuyan insan gördüm farklı oyun firmasına yöneliyor böyle insanlar jailde.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Öyle insanlar var ki bot atar atmam der..
JailBreak serverlarının kafasını anlamak zor. Kaldırsalar bu seferde yok benim serverım daha dolu gibi yarışa başlar gene bot olayları döner. Ben ne klanlar gördüm kaldırılmasının manası yok 3 er 3 bot sokar bu millet..
Xfakeplayer yasaktıda ne oldu? Bir çok serverın Xfakeplayer girişi açıktı illegal yollarla açıp server dolduruyorlardı. 1-2 serverın kapalıydı jailler arasında..
Bot olacağını düşünmemeniz biraz sizin saflığınız ben neler gördüm neler o yüzden zorlamaya mana yok. JailBreakçi dediğimiz kitle gene yarıştıracak bir şey bulur o yüzden boşverin gitsin
(O değilde yazdıklarımı bir daha okuyunca bana bile manasız geldi kusura bakmayın. Türkçeyi katletmiş olabilirim
)
JailBreak serverlarının kafasını anlamak zor. Kaldırsalar bu seferde yok benim serverım daha dolu gibi yarışa başlar gene bot olayları döner. Ben ne klanlar gördüm kaldırılmasının manası yok 3 er 3 bot sokar bu millet..
Xfakeplayer yasaktıda ne oldu? Bir çok serverın Xfakeplayer girişi açıktı illegal yollarla açıp server dolduruyorlardı. 1-2 serverın kapalıydı jailler arasında..
Bot olacağını düşünmemeniz biraz sizin saflığınız ben neler gördüm neler o yüzden zorlamaya mana yok. JailBreakçi dediğimiz kitle gene yarıştıracak bir şey bulur o yüzden boşverin gitsin

(O değilde yazdıklarımı bir daha okuyunca bana bile manasız geldi kusura bakmayın. Türkçeyi katletmiş olabilirim

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@oCezaMelegi 2 ip ideal diye düşünmekteyim tabi yönetim karar verir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Bot olaylari olabilir dogru ama yazin aktiflik col fazla oluyor herkes aninda şikayette bulunabilir ogrenci evinde veya ortak internette cok sıkıntı oluyor ama kalkarsa iyu olur kalkmazsa bunada şükür.
Linklerini gizle |