Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

FORCUDAYI Mrpatron DDOS SERVER Saldırısı ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Forcu DAYI

Mesaj gönderen Forcu DAYI »

Belirtilen kişi benim... Bu arkadaş RESET isimli zamanında saldırı makineleri satan bir arkadaştır ve beni dolandırmıştır, onuda geçtim benim tc kimliğimi ailemi ifşalamakla tehdit etmiş maç atmak için girdiğim ts22.csduragi.pro tssinde cs143'de maç atarken [cs84.csduragi.com] isimli bir oyuncu ct takımına gelmiştir. Bende ben arkadaşları uyarmak için öyle bişey yaptım yaptığım saldırı çok az bir süre geçti fakat reklam csdurağında yasaktır. Gereğini arz ederim teşekkürler...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

Forcu DAYI yazdı: Cmt Mar 24, 2018 11:33 pm Belirtilen kişi benim... Bu arkadaş RESET isimli zamanında saldırı makineleri satan bir arkadaştır ve beni dolandırmıştır, onuda geçtim benim tc kimliğimi ailemi ifşalamakla tehdit etmiş maç atmak için girdiğim ts22.csduragi.pro tssinde cs143'de maç atarken [cs84.csduragi.com] isimli bir oyuncu ct takımına gelmiştir. Bende ben arkadaşları uyarmak için öyle bişey yaptım yaptığım saldırı çok az bir süre geçti fakat reklam csdurağında yasaktır. Gereğini arz ederim teşekkürler...
Forcudayi kendisi soyluyor simdi dersiniz kendi adaminiz vs.. yazdirdiniz bizim adamimizsa ip kontrolleri yapilabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Forcu DAYI

Mesaj gönderen Forcu DAYI »

Bu arkadaş RESET nickiyle takılırdı ve saldırı makineleri satardı csdurağında yasaklı olduğu için gelemezdi fakat görüyorum ki gelmiş buraya ve beni ailemi tcmi ifşalamakla tehdit ediyor. MRPatron sadece maç atmak için girdiğim biyerdir cs143'de maç atarken "[cs84.csduragi.com]" bende csdurağında reklamın yasak oldugunu bildiğim için cs84e girip kısa bir ddos saldırısı yaptım bu arkadaş ts22.csduragi.pro'ya gelip bize küfürler etti beni tehdit etti ve bu konudada ipmi internetle ilgili her hangi bir sıkıntı çıkarsa bunun sorumlusu belli...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen Red »

tengrijail yazdı: Cmt Mar 24, 2018 11:32 pm @ARZ* olanları görüyoruz sen dert etme. tüm herkesin mikrofunu devre dışı adamlarının.
bu kadar kıskanmana gerek yok bu kadar iddalıysan yap 512 kişi bekliyorum haftayada gel toplantımıza ip görmeni açacağım hiç gülesim yoktu :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

Mesaj gönderen tengrijail »

@Forcu DAYI bahsettiğin şahısı tanımıyorum alakam yok ve sen açık açık csdurağına ddos saldırısı yaptığını itiraf ediyorsun csdurağında yerin yok barınmicaksın @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*

Mesaj gönderen ARZ* »

tengrijail yazdı: Cmt Mar 24, 2018 11:40 pm @Forcu DAYI bahsettiğin şahısı tanımıyorum alakam yok ve sen açık açık csdurağına ddos saldırısı yaptığını itiraf ediyorsun csdurağında yerin yok barınmicaksın @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
Merak etme zaten yasakli senden once biz facebook sayfasindan bildirdik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

Mesaj gönderen tengrijail »

@ARZ* tsnde barınan adam yasaklı facebook sayfasından bildirdik diyorsun ama halen tsnde adam ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen Red »

tengrijail yazdı: Cmt Mar 24, 2018 11:42 pm tsnde barınan adam yasaklı facebook sayfasından bildirdik diyorsun ama halen tsnde adam ?
uzatmana gerek yok bıraklım yetkililer ilgilensin :)
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Mesaj gönderen Leooo »

tengrijail yazdı: Cmt Mar 24, 2018 11:40 pm @Forcu DAYI bahsettiğin şahısı tanımıyorum alakam yok ve sen açık açık csdurağına ddos saldırısı yaptığını itiraf ediyorsun csdurağında yerin yok barınmicaksın @Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
cs84.csduragi.com Nickli dolaşan adam sizin adamınız değilmi bi takıldığım serverdede gelip reklam yapıyordu ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*

Mesaj gönderen ARZ* »

tengrijail yazdı: Cmt Mar 24, 2018 11:42 pm @ARZ* tsnde barınan adam yasaklı facebook sayfasından bildirdik diyorsun ama halen tsnde adam ?
Tsemde farkli kimlik acip servverden gelerek yetki alirsa nasil fark edebilirim biliorsan ogret bilelim.? ++ tsemdeki hangi adam soyle bizde bilelim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli