Hocam kolay gelsin hatalıyım eşşeklik ettim. ama ben server alıp satmadım para iadesi istemistim sunucu acıcaz eski ekibim tekrar toplandı fakat şikayet bölümü açılmasını bekliyoruz. Olmuyor Hesabım IkarosGaming683@gmail.com Sizin gibi kaliteli bir server başka bir yerde yok bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsanız. Süresiz engelleyin hak veririm. Ama günahım kabahatım yok. Ben saldırı atmam sizden sunucu alıp satmam rica etsem üyeliğmi acarmısınız ?
@ÖmerTelli
@ÖMERTELLİ
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
-
-
@ÖMERTELLİ
Ömer Telliye bildirsin diye Etiketledim yanlış anlamayın.SyoLL155 yazdı: Cmt Mar 24, 2018 8:24 pm Farkındayım yanlış yerde konu acıyorum fakat başka şansım yok
Link: | |
Linklerini gizle |
-
@ÖMERTELLİ
Çok teşekkür ediyorum. Efendim hani sunucu ihtiyacım var kendilerinin affına sıgınıyorum. Benim günahım cok büyük değil para iadesi alamadım diye olmustu.
Link: | |
Linklerini gizle |
-