Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Usb Pnp Ses kartı sorunum

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ogibaba911

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Kafayı yicem ya bune ?

sorunum şu benim usb pnp --> Resim

denen bir ses kartım var.Nedeni ise laptopumda tek giriş olması ve buda sadece kulaklık girişi olması yani mikrofon girişini algılamıyor.
Bu yüzden aldım bu ses kartını fakat aldım ilk başta ne güzel çalışıyordu dedim güzel fln sonra bi baktım benim kulaklık micinden ses gelmiyor aha bozuldu dedim yeni bir mic aldım onu taktım ilk başta ses geliyordu mis gibi şimdi baktım abi ses yok zzz diye bir ses
bune ya ? bu ses kartı sizce mikrofonlarımı bozuyor ? İnternetteki bütün forumlardaki yazılara baktım adamlar mici etkinleştirmeyi gösteriyor mic etkin gözüküyor fakat ses gelmiyor ses kartımı bozuk acaba ? :x :cry:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Leptoptan gelen aşırı enerji (elektrik) bunu sağlıyor olabilir ucunu falan kontrol edin bi öyle kullanmayı deneyin bu kartı kullanan cok kişi var sıkıntı yaşayan az..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ogibaba911

ShooTeR yazdı: Cum Mar 23, 2018 10:26 pm Leptoptan gelen aşırı enerji (elektrik) bunu sağlıyor olabilir ucunu falan kontrol edin bi öyle kullanmayı deneyin bu kartı kullanan cok kişi var sıkıntı yaşayan az..
Bir sıkıntı yok kulaklık cillop gibi çalışıyor ama mikrofon ilk taktığımda çalıştığı gibi çalışmıyor ses yok cızz yapıyor bişey duyulmuyor.Napıcam ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

ogibaba911 yazdı: Cum Mar 23, 2018 10:33 pm
ShooTeR yazdı: Cum Mar 23, 2018 10:26 pm Leptoptan gelen aşırı enerji (elektrik) bunu sağlıyor olabilir ucunu falan kontrol edin bi öyle kullanmayı deneyin bu kartı kullanan cok kişi var sıkıntı yaşayan az..
Bir sıkıntı yok kulaklık cillop gibi çalışıyor ama mikrofon ilk taktığımda çalıştığı gibi çalışmıyor ses yok cızz yapıyor bişey duyulmuyor.Napıcam ?
Kulaklıgın mikrofonu başka pcde sorunsuzmu calısıyor ?
Başka pcde sorunsuz calısıyorsa kartın mic giriş portu içindeki zımbırtıda etkisizlik oldugu icin ypabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ogibaba911

ShooTeR yazdı: Cum Mar 23, 2018 10:36 pm
ogibaba911 yazdı: Cum Mar 23, 2018 10:33 pm
Kulaklıgın mikrofonu başka pcde sorunsuzmu calısıyor ?
Başka pcde sorunsuz calısıyorsa kartın mic giriş portu içindeki zımbırtıda etkisizlik oldugu icin ypabilir.
deneyecek pc olsa , ama kulaklığımın mici ilk başta çalıştı oda sonralardan bozuldu.Yeni mic aldım 1 saat geçmeden bu sorun oldu ya şaka gibi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala