Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Eski CSD TS3

Team Speak 3 hataları, server durumları ve bilgi paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Eski CSD ?

Mesaj gönderen Leooo »

Açılmaması daha iyi yada Csd muşterilerine özel olması daha iyi olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Eski CSD ?

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Şuan açmayı düşünmüyorum( açıkcası kararsızım )
Bizim adımızı,iconlarımızı vs kullanım prim yapan burası yeni ts3 diyen kişiler ve o oluşumda görev alan herkes CSDurağından süresiz uzaklaştırılacak.
Gidip başka isimde,başka logolarla açsınlar zerre umurumuzda olmaz. Keza zaten görüyorsunuz 3-5 kullanıcı görünce kıçı başı ayrı oynamaya başlamış insanların.

Bundan sonraki aşama ise bizim ismimizi ve güvencemizi kullanarak bir şeyler satıp , insanları mağdur etmek hatta dolandırmak olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Eski CSD ?

Mesaj gönderen ShooTeR »

Ömer TELLİ yazdı: Çrş Mar 21, 2018 9:22 am Şuan açmayı düşünmüyorum( açıkcası kararsızım )
Bizim adımızı,iconlarımızı vs kullanım prim yapan burası yeni ts3 diyen kişiler ve o oluşumda görev alan herkes CSDurağından süresiz uzaklaştırılacak.
Gidip başka isimde,başka logolarla açsınlar zerre umurumuzda olmaz. Keza zaten görüyorsunuz 3-5 kullanıcı görünce kıçı başı ayrı oynamaya başlamış insanların.

Bundan sonraki aşama ise bizim ismimizi ve güvencemizi kullanarak bir şeyler satıp , insanları mağdur etmek hatta dolandırmak olacak.
En doğrusu budur ama eğer farklı projeler yapmayı dusunuyor iseniz TS3 icin ha ben olayım yada forumdakı bir topluluk olarak boyle densizlerin onune gecmek icin size daima tam destek yaninizda oldugumuzu unutmayiniz.
Burası CSDuraği, biz bir aileyiz ve bu ailede densizlerin,kufurbazların (Allaha,Ataya,Millete,Dinine) olsun yeri yoktur.

-Amacımi anlatamamis olabilirim aşırı hastayım kusura bakmayiniz.-

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala