Saldırı atan yasaklanacak o bir kere cepte. Bana göre daha disiplinli olmak için saldırı yiyen insan dikkat etmeli uyarıp geçilmemeli herkesle paylaşmamalı. Bunun için serveri sıfırlansın 1 kereliğe mahsus görürsün o zaman herkes gözü gibi bakar panele.ENESIZM yazdı: Sal Mar 13, 2018 11:20 pmNasıl yani kanka ? Saldırı yiyen mi ceza alsınPoseidon* yazdı: Sal Mar 13, 2018 11:18 pm Sorumluluk size ait diyip geçiştirmiyorlar zaten, yanlış anladın.. Kast ettiğim herkes daha dikkatli olmalı nasıl ana panelden küfür edilince kapanıyorsa bunda da sıfırlanma uygulansın diyorum insanlar daha iyi sahip çıkar panele.![]()
Cs74 tarafından saldırı + Kanıt
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
@Poseidon* bence bu olmaz neden olmaz : çünkü pluginleri elbet klasörde yedektedir. Adam yine yukliycek ve Ömer bey neden uğraşsın ki paneli ile veya kullanıcı para ile aldı belki yetkiyi ? herşeyi göz önünde bulundurmak lazım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
İşte uğraşacak ki bir daha güvenmeyeceksiniz, para ile satmıyorum ben yetki.
Linklerini gizle |