Cs74 tarafından saldırı + Kanıt
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
Merhabalar, kısa süre içinde panel kural ihlali diye bir konu açmıştım şimdi ise kanıtlı olarak paylasiyorum.Cs74 ve TS91 sunucularinda bulunan Yakamoz Cumhuriyet i adlı server sahiblerinden engin isimli şahıs benim serverime yani (cs96-ts128) saldırı yapmıştır.
Kanıtı Link
https://youtu.be/5DBB0mXOILg
[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta @PaZee @Taha Demirbaş
Kanıtı Link
https://youtu.be/5DBB0mXOILg
[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta @PaZee @Taha Demirbaş
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Videoyu indirin silmesinler konu açtılar diye...
Bi alt panel alıp yetkileri silmek saldırı yapmak değildir carttan curttan saldırı yaptım sanan cocuklar cezalandırılırlar değerlendirilirse...
Bi alt panel alıp yetkileri silmek saldırı yapmak değildir carttan curttan saldırı yaptım sanan cocuklar cezalandırılırlar değerlendirilirse...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Şikayet bölümü kapalı, o konuda söylemedim burada söylüyorum; "Panel bilgileri sizin sorumluluğunuz altındadır." saldırı atması sadece onun "çocukça" davrandığını gösterir. Gerekli kontroller yapılacağına inanıyorum ama ayriyetten size de panel bilgilerinizi korumadığınız için ceza (sıfırlama işlemi) uygulanmalı düşüncesindeyim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Panel sorumluluğu bize ait derken "bize saldırdılar" diye birşey denirse CSD ekibi direkt olarak bam diye "size ait umurum dışı" gibi bir algı yaratıyor. Sorumluluk konusuna gelirsek adı üstünde ya sorumluluk..Poseidon* yazdı: Sal Mar 13, 2018 11:06 pm Şikayet bölümü kapalı, o konuda söylemedim burada söylüyorum; "Panel bilgileri sizin sorumluluğunuz altındadır." saldırı atması sadece onun "çocukça" davrandığını gösterir. Gerekli kontroller yapılacağına inanıyorum ama ayriyetten size de panel bilgilerinizi korumadığınız için ceza (sıfırlama işlemi) uygulanmalı düşüncesindeyim.
Böyle bir duruma server sıfırlanması gibi cezai bir işlem uygulanmalı bence...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Evet ama karşı tarafın bir CSD hizmeti olduğu için bu konuyu acıyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Demeye çalıştığım şey o zaten her şey sizin üstünüze binmiyor insanlık hali bir hata olur paneli kaptırırsınız olan olur. Saldıran kişi illa ki bir ceza alır. "Sorumluluk size ait" denip geçiştirilmez.JavarenGe yazdı: Sal Mar 13, 2018 11:11 pm Evet ama karşı tarafın bir CSD hizmeti olduğu için bu konuyu acıyorum
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Sorumluluk size ait diyip geçiştirmiyorlar zaten, yanlış anladın.. Kast ettiğim herkes daha dikkatli olmalı nasıl ana panelden küfür edilince kapanıyorsa bunda da sıfırlanma uygulansın diyorum insanlar daha iyi sahip çıkar panele.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Nasıl yani kanka ? Saldırı yiyen mi ceza alsınPoseidon* yazdı: Sal Mar 13, 2018 11:18 pm Sorumluluk size ait diyip geçiştirmiyorlar zaten, yanlış anladın.. Kast ettiğim herkes daha dikkatli olmalı nasıl ana panelden küfür edilince kapanıyorsa bunda da sıfırlanma uygulansın diyorum insanlar daha iyi sahip çıkar panele.

Linklerini gizle |