CİDDİ PANEL SORUNLARI
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 16
CİDDİ PANEL SORUNLARI
efendım ıyı geceler ilk öncelıkle her server sahibi biliyor hiç burda begenmıyosan gıt başka yerden al gibi muhabbetler dönmesın panelde semi clip bile açamıyoruz kendimiz yukluyoruz plugini yazıyoruz öle anca yani bu panel ne zaman düzelir ne zaman yeni bir panel geliyor ? teşşekur ederim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
CİDDİ PANEL SORUNLARI
Guvenlik bolumundeki semiclip gayet guzel calismakta cvarla kapatilmior orasi sıkıntıKARAKTER yazdı: Pzt Mar 12, 2018 3:49 am efendım ıyı geceler ilk öncelıkle her server sahibi biliyor hiç burda begenmıyosan gıt başka yerden al gibi muhabbetler dönmesın panelde semi clip bile açamıyoruz kendimiz yukluyoruz plugini yazıyoruz öle anca yani bu panel ne zaman düzelir ne zaman yeni bir panel geliyor ? teşşekur ederim
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
CİDDİ PANEL SORUNLARI
Hiçbir panel sorunu vs yok, kendi yapamadıklarınızı burada sorun diye lanse etmek yerine, konu açarak düzgün bir şekilde yardım isteyin.
Linklerini gizle |