Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker banlama hk

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

LSR
Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
Clan İsmi: LeadeR Gaming

Gametracker banlama hk

Mesaj gönderen LSR »

meytey bahsettiğin site para ilen satın alınmış rankları bile doğru hesaplayamayan bir sisteme sahip.

ek olarrak gtnin banlama konusunda diyecek çok şey var ama hiç birşey demiyorum.

1 yıl öncesine kadar niye afk atılıyorduda şimdi niye yasak, yasaksa bunu neden zamanında yapmadılar.
bizim rankımızın 1 olmasının sebebi gece oynayan 32 kişinin 10 kişisinin afk olması

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

taha4560

Gametracker banlama hk

Mesaj gönderen taha4560 »

Üzgünüm ki bizde banlıyız yeni açılan bir yere ekledim, rank sistemi yok ve viplik var viplik kalkıp rank sistemi gelebilirse gt ye gerek kalmaz mümkünse yazalım belki ilgilenirler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Gametracker banlama hk

Mesaj gönderen ARZ* »

The​ Professiona͏l yazdı: Cmt Mar 10, 2018 10:27 pm 1 ay önce World War'Z de yasak yedi tek bir ihtimal vardı yasak yemesi için o da her sunucuda olabilen bir kaç afk oyuncu... şuanda yetkilileri dahii atan afk atıcı kurulu ve 1 aydır herhangi bir yasak yemedik... ilk sıralarda yer alıyoruz yani göz önündeyiz üstümüzdeki altımızdaki bazı sunucular yasak yerken biz yemedik demek ki bazı katı kurallar söz konusu... Afk atıcı kurduk diyenler acaba eklenti yetkilileri de atıyor muydu ve buna rağmen mi yasak yediler bunu söyleyebilir mi? Eğer eklenti yetkilileri atmıyorsa yasak yemeleri çok normal... bakalım beklemedeyiz eğer yine yasak yersek haklısınız gametracker kafasına göre yasak atıyor demektir... Eğer yasak yemezsek artık gametracker'in katı kurallarına uymanın zamanı gelmiş demektir
Yetkilileride kickliordu bendeki afk kick jb takıntısı veya bazı jailbreak klanlarının reportlamasından dolayı ama hayırlısı.İYİ GECELER.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Gametracker banlama hk

Mesaj gönderen ARZ* »

LSR yazdı: Cmt Mar 10, 2018 10:54 pm meytey bahsettiğin site para ilen satın alınmış rankları bile doğru hesaplayamayan bir sisteme sahip.

ek olarrak gtnin banlama konusunda diyecek çok şey var ama hiç birşey demiyorum.

1 yıl öncesine kadar niye afk atılıyorduda şimdi niye yasak, yasaksa bunu neden zamanında yapmadılar.
bizim rankımızın 1 olmasının sebebi gece oynayan 32 kişinin 10 kişisinin afk olması
Zaten Jailbreakda genellikle online suresine bakılır afk atmak o yuzden daha mantıklı oluor .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Gametracker banlama hk

Mesaj gönderen Yek'-ta »

ENESIZM yazdı: Cmt Mar 10, 2018 9:21 pm
Yek'-ta yazdı: Cmt Mar 10, 2018 8:29 pm pro.csd ve cs3.net banlandıktan sonra ve hatta sabahları bariz bir şekilde bot atan bir sunucuyu banlamadığı için artık gametracker ın balonu söndü. Hakkı ile sunucusunu dolduranlara da bilip bilmeden ban atmaya başladı.
Yekta bey önceden jb serverlara laf atıyordunuz şuan ciddi olarak algıladınız sanırım sorunu
Sorunu ciddi yapan zaten jail ipler oldu, ve ben hala laf atıyorum. Kusura bakmayın, bu tavrım nettir. Bunca sene böyle bir konu konuşulmamıştı. Şimdi olmasının sebebi ise ip sahiplerinin en çok online olana yetki diyerek geceleri dahi 32/32 afk bıraktırmaları. Ve bunu bir tek jail ipleri yaptı. Çünkü pro sunucularda afk adam sunucuda boş yapıyordur, çıksın yerine oynayan oyuncu girsin denilirdi. Jail iplerinde ise böyle bir şey olmadı. Hatta bununla da kalmayıp biz TR birincisiyiz denildi. Banlanıldıktan sonra herkes bana hak vermeye başladı. Jail mod demek afk bıraktırmak demek değildir, bunu artık idrak ediniz. GameTracker da o kadar afk bırakan ip ile karşılaştı ki, artık her önüne geldiğine ban atmaya başladı. Cıvıtan sizlerdiniz, yine şikayetçi olan sizlersiniz.

Konu silinenlere taşınmıştır, zaten yanlış yere konu açılmış. İlerleyen zamanlarda yaptırım görür müsünüz görmez misiniz orası sizin kafanızda soru işareti olarak kalsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli