[Eklenti] Renkli Yazı ve Rumuz Açıklarını Giderme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
cs.mrgaming.org de dener misin?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 166
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Hayır hiçbir şekilde işe yaramadı.. Ekstradan bir koruma kurdun mu yoksa varmıydıCSmiLeFaCe yazdı:cs.mrgaming.org de dener misin?
Linklerini gizle |
Sadece allchat, ama düzenledim üstünde baya oynadım.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 166
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Aslında üstünde oynamana da gerek yokmuş allchat eklentisinde her hangi bir açık yok kendim test ettim.. Yani burdan şunu çıkarıyoruz küçük bir slot-tag benzeri eklentiler olduğunda allchat olsa bile böyle bir açık meydana gelir ki bu kaçınılmaz çünkü daha önce dediğim gibi çoğu sunucuda en azından bir slot eklentisi vardır..CSmiLeFaCe yazdı:Sadece allchat, ama düzenledim üstünde baya oynadım.
Acaba merak ediyorum eklentiyi kurup çalıştırabilen oldumu çünkü her şeyi birbirine katmışım gece gece mesaj atarsak olacağı buydu ayrıca konuyuda düzenleyemiyorum bu yenilik bence saçma olmuş..
Eklentinin kurulumu önceki mesajda yazdığımın tam tersi şeklinde olmalı yani açık kapatan eklenti kesinlikle üstte olması gerekiyor : ))
Linklerini gizle |