Hızlı İndirme Çalışmıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Hızlı İndirme Çalışmıyor
99. IP sunucumda hızlı indirme model dosyalarında çalışmıyor bsp. ve diğer uzantıları hızlı indiriyor fakat modelleri yavaş yüklüyor...
Yapılanlar;
Oyundan tamemen çıkıp tekrar denedim
bilgisayarı kapatıp yeniden açtım
Sunucuyu kapatıp açtım
sunucuyu yeniden başlattım
Sadece bende olan bir sorun değil diğer arkadaşlarımda da oldu
Yapılanlar;
Oyundan tamemen çıkıp tekrar denedim
bilgisayarı kapatıp yeniden açtım
Sunucuyu kapatıp açtım
sunucuyu yeniden başlattım
Sadece bende olan bir sorun değil diğer arkadaşlarımda da oldu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hızlı İndirme Çalışmıyor
Her dosya yüklediğimde bu geliyor... hata oluştu demesine rağmen dosya panele yükleniyor fakat muhtemelen otomatik olarak hızlı indirmeye aktarmıyor ve manuel olarakta hızlı indirmeye at dediğimde zaten var uyarısı veriyor... Ne yapabilirim?

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hızlı İndirme Çalışmıyor
Hala düzelmedi koca csdurağında model yüklerken sorun yaşayan yok mu benden başka
Linklerini gizle |
Hızlı İndirme Çalışmıyor
Dün akşamdan beri aynı sorunu yaşıyorumThe Professiona͏l yazdı: Prş Mar 08, 2018 5:31 pm Her dosya yüklediğimde bu geliyor... hata oluştu demesine rağmen dosya panele yükleniyor fakat muhtemelen otomatik olarak hızlı indirmeye aktarmıyor ve manuel olarakta hızlı indirmeye at dediğimde zaten var uyarısı veriyor... Ne yapabilirim?
![]()
Linklerini gizle |
-
Hızlı İndirme Çalışmıyor
Aslında csdurağında bir modeli yüklerseniz dosya boyutu çok fazla değilse belirli bir süre sonra küçük bir dosya olarak yükleniyor insanlara beklemek gerek.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 269
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
-
Hızlı İndirme Çalışmıyor
biraz beklemelik birşey yok hemen hızlı indirmeye atması gerek ben girdim servere 1 modeli 1 dk 35 sn de yükledi böyle olmaması gerek spr dosyasını 1 saniyeden kısa sürede indirdi
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hızlı İndirme Çalışmıyor
Sebebini yukarıda yazdım zaten... Dosya yüklendiğinde "Dosya Başarıyla Yüklendi ve Hızlı İndirmeye Eklendi" yerine "Dosya yüklenirken sunucu hatası oluştu" uyarısı veriyor ve dosya bu hata uyarısına rağmen panele hızlı indirmeye atmadan yükleniyor ve manuel olarak hızlı indirmeye at dediğimizde ise zaten hızlı indirmede diyor fakat hızlı indirmiyor
Linklerini gizle |
-
Hızlı İndirme Çalışmıyor
yusuf abi silip tekrardan yüklesen olur galiba bi dene hem faceye bakarmısın sana söylemem gereken birşey varThe Professiona͏l yazdı: Prş Mar 08, 2018 6:41 pm Sebebini yukarıda yazdım zaten... Dosya yüklendiğinde "Dosya Başarıyla Yüklendi ve Hızlı İndirmeye Eklendi" yerine "Dosya yüklenirken sunucu hatası oluştu" uyarısı veriyor ve dosya bu hata uyarısına rağmen panele hızlı indirmeye atmadan yükleniyor ve manuel olarak hızlı indirmeye at dediğimizde ise zaten hızlı indirmede diyor fakat hızlı indirmiyor

Linklerini gizle |