TeamTR Klan Adı Hk. (Şikayet Konusu Değildir)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
@Taha Demirbaş @Yek'-ta Ömer bey ne zaman isim değişikliği hakkında net bir cevap verir acaba?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Sagolsun benimkini degistirdi ben once mail atmistim bana foruma konu ac dedi actim ve 3 gun sonunda degisti bilmeyen varsa onceki adim Konu Acan di cok sacma degil mi 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Geçerli bir sebep çünkü TeamTR yasaklı bir isim ve benim ismimde TeamTR...
Linklerini gizle |
-
@TeamTR
kardeşim amacın ne senın hem respect gamıng klanını şikayet edıyorsun hemde yasağımızı kaldırın dıyorsun ınsanda bıraz gurur olur respect klanını desteklemem ama oranın sahibini iyi tanırım adam klanını korumaya çalışıyor klanına önem veren bı adam hemde kaç senedır csdurağındada aktif bir klan yol bulupta şikayet etmeyın...
kardeşim amacın ne senın hem respect gamıng klanını şikayet edıyorsun hemde yasağımızı kaldırın dıyorsun ınsanda bıraz gurur olur respect klanını desteklemem ama oranın sahibini iyi tanırım adam klanını korumaya çalışıyor klanına önem veren bı adam hemde kaç senedır csdurağındada aktif bir klan yol bulupta şikayet etmeyın...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Sen neyin kafasındasın? Respecti şikayet ettim çünkü hataları var, forumda mal mal konuşup düzeni bozuyor ayriyetten saldırı atıcağını-attığını söylüyor bunu savunuyor. Bende müşteri olarak bunu bildiriyorum? TeamTR klanının yasağının kalkıp kalkmaması inan umrumda değil 2016 zamanında TeamTR benim devrimdi, ama artık istemediğimden başka isim istiyorum. Yasaklı bir klanın ismini taşıyorum ve bu cidden sinir bozucu. İmansızlar bile sırf yanlış anladıklarından yalan yanlış şeyler söylemişti.break12 yazdı: Pzt Mar 05, 2018 9:12 pm @TeamTR
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Bende değiştirmek istiyorum ama zannetmiyorum sonra herkes hurra bende bende demeye başlayacaktır. 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Arkadaşın değişti benim hala duruyor facebook sayfasından da banlıyım yazamıyorum ki.sizofrenresul yazdı: Çrş Mar 07, 2018 2:51 am Bende değiştirmek istiyorum ama zannetmiyorum sonra herkes hurra bende bende demeye başlayacaktır.![]()
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Her şeyi yazmışsın olması istediğin nicki yazmamışsın, isim ne yapılacak ?
Genel bi konu açıp talepleri alacağım
Genel bi konu açıp talepleri alacağım
Linklerini gizle |