HellForce ? Neden ? Amaç ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Fatih-ReiS-Tr
Konu Sahibi - Mesajlar: 15
HellForce Beni Sebepsiz Yere Banladı Açıklaması Da Çok Kolay Bişey Ama Anlamadığım Bütün Emeklerimi Bi Anda Çöpe Atıp Ban Atmak Amaç NE Olduğu Çok Önemli Değil Sadece HellForceden Atıldım
Ama Dur Bekle Sen Yavaş Geliyorum Havanı Alıp İndiricem Bu ARada Ben Fatih[KinG]
Tanırsın Sen Ayaz ? Abi Dediğim insanlar Bunu Yapıcaksa ? Kim Yapmasın Ama Bişey Diyimi İyiki Banlamışssınız
Yetki Köpekleri Varken Durmamda Zaten Hataydı Banlıyorum Alıyorsunuz ?
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Cir0x
Yasaklı Üye
-
HEPAR
Yasaklı Üye
Bir ara fatih hitlere sövüyodun ? Biz sana defalarca anlatmaya çalıştık ban attın küfür ettin sonuç
| Linklerini gizle |
-
Fatih-ReiS-Tr
Ben o klandayken klana zarar gelmesin diye sövüyordum bu kendisininde söverek küfür etmesi sonucunda olmuştur . Ben klanımı korumak için yapmıştım ama onlar bana ihanet edip banladılar hemde emeklerimi hiç sayarak
| Linklerini gizle |
-
Fatih-ReiS-Tr
Hemde Konuyu Kavga Etmeye Gerek Yok Sadece Hakkımın Yenilmesinden Sonuç Bekliyorum
| Linklerini gizle |
-
Fatih-ReiS-Tr
İsim Neydi ?HEPAR yazdı: Sal Şub 27, 2018 5:13 pm Bir ara fatih hitlere sövüyodun ? Biz sana defalarca anlatmaya çalıştık ban attın küfür ettin sonuç
| Linklerini gizle |