Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

meta warning

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

meta warning

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

seypa yazdı: Cmt Şub 24, 2018 1:06 pm Biz diyince cok bilmis oluyoruz
Buraya dünyada sayılı kişide bulunan half-life modunu atacak kadar saf birine benziyor muyum ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

meta warning

Mesaj gönderen seypa »

modun tamamanını at demiyoruz ki fakemeta kütüphanesinin içerdiği publicleri atsan olur, bi zeki sen misin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

meta warning

PaZee yazdı: Cmt Şub 24, 2018 12:43 pm fw_touch yanlis kullanilmis sanirim eklentilere bak touchle ilgili tum eklentilere debug eklet.

hangi eklenti oldugunu bulduktan sonra fonksiyonu buraya yolla
Bakın, ben bu sunucuda [META] WARNING: Plugin didn't set meta_result: fakemeta_amxx_i386.so:EmitSound() hatasını zombie escape modunda aldım, fakat cs43'e zombie escape modu yaklaşık 2 haftadır kurulu ve hiçbir hata bulunmamakta. Lütfen ilgilenin artık benlik bir problem olduğunu sanmıyorum. Özelden touch geçen 1 tane eklenti var onuda size atıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

meta warning

[@Bilinmeyen Etiket] ömer bey lütfen konuyla ilgili sizdende bir açıklama bekliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

meta warning

Sorun devam etmekte...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

meta warning

....

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

meta warning

Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel Güncel

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

meta warning

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ömer TELLİ yerine ben cevap verebilirim, sunucu yapısını biliyorum.
Listede bulunan 289 IPnin bütün dosyaları birdir. Çoğu dosya ini uzantısından tutun bütün so dosyalarına kadar birdir. cs32 de hata veriyor ama csx de hata vermiyor gibi bir durum söz konusu değildir. Sizlere açık olan kısımlar sadece amxmodx içerisindeki configs ve data/lang klasörüdür. metamod içerisine de girer isek resemiclip ve metamod eklentilerin tanımlandığı dosya(buda paneldeki güvenlik ayarına bağlı).
Özellikle belirtmiş olduğunuz fakemeta modülü addons/amxmodx/modules içerisinde olup bütün sunucularda birdir. Başkasında ayrı başkasında ayrı diye bir olay yok çünkü bütün panellere kısayol dosyası gider. Bunun sebebi hard diskte boyuttan kazanmaktır.

Başka sunucudan kastınız CSDurağı dışında bir sunucu ise bizi ilgilendirmez, CSDurağı içerisinde başka bir sunucu ise, siz kurulum yapar iken hata yapıyorsunuzdur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli