Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

GökTürk şikayet

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen ADOW »

omer bey gokturk gamıngın panelı adamları gelıp benden panel alıp saldırı yaptılar ıp adreslerini almadım fakat log kayıtlarından bakarsınız onun paneli admı benim swme girip saldırı yapıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen ADOW »

zaten forumdada atarlı atarlı yazıları belı edıyo

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen tengrijail »

zamanında HİTLERi öven insandın sürekli onu savunurdun hayret. ama konu şuan değişik bir konu @PaZee [@Bilinmeyen Etiket] gerekeni ömer bey yapacaktır ip bekleyen çok insan var zaten :D şikayet bölümü açılsa 10-15 server güme gidicek bizim serverimize gelip makineyle vuruyorum serverinize diyipde firewall 10-15 saniye engelleyince yaptıkları saldırıları gülüp geçiyorum bunu yapan 5-10 tane klan sahibi var çekemeyen bu çocuklar 20-25 tlye makine alıp servere vururlar ömer bey sağolsun firewall devreye giriyor 10-15 saniye vurabiliyorlar maksimum :D yeni firewall çok iyi yalnız bu serverlist sorunuda çözülünce çok güzel olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen ADOW »

tengrijail yazdı: Pzr Şub 25, 2018 10:33 pm zamanında HİTLERi öven insandın sürekli onu savunurdun hayret. ama konu şuan değişik bir konu @PaZee [@Bilinmeyen Etiket] gerekeni ömer bey yapacaktır ip bekleyen çok insan var zaten :D şikayet bölümü açılsa 10-15 server güme gidicek bizim serverimize gelip makineyle vuruyorum serverinize diyipde firewall 10-15 saniye engelleyince yaptıkları saldırıları gülüp geçiyorum bunu yapan 5-10 tane klan sahibi var çekemeyen bu çocuklar 20-25 tlye makine alıp servere vururlar ömer bey sağolsun firewall devreye giriyor 10-15 saniye vurabiliyorlar maksimum :D yeni firewall çok iyi yalnız bu serverlist sorunuda çözülünce çok güzel olacak.
En yakın dostumken bum oldu diyerleri gizliye kaçar :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaAli
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen MustafaAli »

Anlamadım şikayet bölümü kapalı iken neden şikayet ediyorsunuzki ;D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HİTLER
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
Clan İsmi: GökTürk

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen HİTLER »

Ne diyorsun sen be ? Bizim alakamız falan yok sesimi duydun mu ? Adımı gördün mü neden bahsediyorsun ayrıca şikayetler bölümü kapalı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HİTLER
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen HİTLER »

Hangi adamım yapmış , panel verdiğin kisilere dikkat etmiyorsun her şeyi bize yıkıyorsun 40 tlye anapanel verdiğini söylediğin videolar var .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HİTLER
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen HİTLER »

tengrijail yazdı: Pzr Şub 25, 2018 10:33 pm zamanında HİTLERi öven insandın sürekli onu savunurdun hayret. ama konu şuan değişik bir konu @PaZee [@Bilinmeyen Etiket] gerekeni ömer bey yapacaktır ip bekleyen çok insan var zaten :D şikayet bölümü açılsa 10-15 server güme gidicek bizim serverimize gelip makineyle vuruyorum serverinize diyipde firewall 10-15 saniye engelleyince yaptıkları saldırıları gülüp geçiyorum bunu yapan 5-10 tane klan sahibi var çekemeyen bu çocuklar 20-25 tlye makine alıp servere vururlar ömer bey sağolsun firewall devreye giriyor 10-15 saniye vurabiliyorlar maksimum :D yeni firewall çok iyi yalnız bu serverlist sorunuda çözülünce çok güzel olacak.
Biz senin serverine asla vurmadık zaten makinede yok kimsede.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tekführer
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

GökTürk şikayet

Mesaj gönderen tekführer »

Şikayet bölümü kapalı konu asılsız ve çöp,
Csdurağında ne zaman bazı klanlar yükselse birilerine batıyor hep oluyor bu neden bilmem.
@Taha Demirbaş , @PaZee ,
@Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli