Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Steam Özel Skin ?

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla
Clan İsmi: TEAMRUBYGG

Steam Özel Skin ?

Mesaj gönderen StVaveyla »

Yakın zaman da açacağımız server için steam adminlere özel isimli skin ayarlıyoruz peki her skini kendi sahibi steam id'sine bağlayabilir miyiz ? Örneğin STE ............. - St.Vaveyla keleş . Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla

Steam Özel Skin ?

StVaveyla yazdı: Cum Şub 09, 2018 11:13 pm Yakın zaman da açacağımız server için steam adminlere özel isimli skin ayarlıyoruz peki her skini kendi sahibi steam id'sine bağlayabilir miyiz ? Örneğin STE ............. - St.Vaveyla keleş . Teşekkürler.
Bu arada pro server sadece adminlerin bir silahı isimli olacak o kadar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Steam Özel Skin ?

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Mümkün, fakat CSD sunucularında reapi modülü güncel olmadığı için eklentiyi kullanamıyorsunuz.
eklentiler-pluginler/kimin-silahi-t23192.html

Ne zaman güncellenir bilinmiyor. Sadece modül güncellemesi değil çünkü. Reapi güncellemesi için kökten sunucunun güncellenmesi lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla

Steam Özel Skin ?

Yek'-ta yazdı: Cum Şub 09, 2018 11:42 pm Mümkün, fakat CSD sunucularında reapi modülü güncel olmadığı için eklentiyi kullanamıyorsunuz.

Ne zaman güncellenir bilinmiyor. Sadece modül güncellemesi değil çünkü. Reapi güncellemesi için kökten sunucunun güncellenmesi lazım.
Aslında bunu kastetmedim hocam ben. Cs99'da da var adminlerin yöneticilerin farklı model silahı var. Onu steam id yaparak hepimize birer üzerinde skin şeklinde isim yazılı ak47 yapmak istiyorum. Silahın üzerinde st.vaveyla yazdım mesela şu steam id kişi kullanabilsin. Mümkün mü bu ? Yoksa şu kişinin silahı ile aynı mantıkla mı çalışıyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Steam Özel Skin ?

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

StVaveyla yazdı: Cmt Şub 10, 2018 1:38 am
Yek'-ta yazdı: Cum Şub 09, 2018 11:42 pm Mümkün, fakat CSD sunucularında reapi modülü güncel olmadığı için eklentiyi kullanamıyorsunuz.

Aslında bunu kastetmedim hocam ben. Cs99'da da var adminlerin yöneticilerin farklı model silahı var. Onu steam id yaparak hepimize birer üzerinde skin şeklinde isim yazılı ak47 yapmak istiyorum. Silahın üzerinde st.vaveyla yazdım mesela şu steam id kişi kullanabilsin. Mümkün mü bu ? Yoksa şu kişinin silahı ile aynı mantıkla mı çalışıyor?
silah modellerini bende yapmıştım farklı. Hatta eklentilerini yapmıştım sanırsam. Tekrardan satış için yapmayı düşünüyorum. kodu server eklentisine gömdüğüm için veremiyorum malesef.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla

Steam Özel Skin ?

Silah model tasarımı istemedim. Bunu kendim yapabilirim. Sadece birden fazla steam idlere farklı skin koyabilir miyiz diye sordum. Konuya ilginç bir bakış açısı ile girdiğiniz için teşekkür ederim. Kodunuz sizde kalabilir. @Taha Demirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Steam Özel Skin ?

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Mümkün, bıçak modelini ayarlar gibi ayarlayabilirsiniz.
Basit olarak steam ID buna eşit ise bu modeli kullan, buna eşit ise bunu kullan.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Steam Özel Skin ?

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

StVaveyla yazdı: Cmt Şub 10, 2018 2:40 am Silah model tasarımı istemedim. Bunu kendim yapabilirim. Sadece birden fazla steam idlere farklı skin koyabilir miyiz diye sordum. Konuya ilginç bir bakış açısı ile girdiğiniz için teşekkür ederim. Kodunuz sizde kalabilir. @Taha Demirbaş
Yukarıda onu anlattığımı düşünüyordum ama :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala