Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Respect Gaming'in 10.Yılında Bulunmaktayız bu 10 yıldan beri sevindik üzüldük 20008 den başlayan klanımız 2011 yılında csdurağına geldik o yıldan beri çok sorunlar yaşadık bazı sorunları atlatık ben bu klanın sahibi olarak kendimle gurur duyuyorum cs oynamak bam başka birşey ne veled oyunu nede adam oyunu herkez istediği şekilde oynar. Bi ara csduragiden yasaklanmıştık fakat ömer telli bizim sunucusunda güvenilir insanlar olduğumuzu fark edip kaldırdı yasağı teşekkür ederiz bunun içinde... "RESPECT KLANI BU ZAMANA KADAR DEVAM ETTI VE DEVAMDA EDECEKTIR."HERKEZE TEŞEKKÜRLER...
Technical yazdı: Cmt Şub 10, 2018 10:03 pm
Başarılar dilerim ama keşke insanların dinine küfür etmeyiniz dine küfür edebiliyor iken siz hangi dine inanıyorsunuz merak ettim doğrusu. başarılar.
Bilader sen neyin dininden bahsediyon Allah'a Şükür müslümanız. Birde sen bana hristiyanmı diyon hayırdır bak ne dediğini anlamadım ama ne söylediğin anlaşılıyor sen kimsin iftira atıpta bana dinsiz diyon ayıp deilmi sana