Merhaba.
Ben ÖmeReiS Yaklaşık Geçen Yaz CsDuragından Ceza yemiştim iftira yüzünden fakat tekrardan CsDuragında Serverimi Açmaya Karar verdim Sizden tek isteğim yasaklar kalktımı kalkmadımı onu öğrenmek istiyorum.
Hayırlı Günler CsDuragı Ailesi.
Luxury Gaming Efsanesi Yakın Zamanda Geri Dönüyor!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1
-
Yasaklı Üye
Şikayet bölümü şuan kapalı.
Sunucunuzun iftira yüzünden kapanmadı bu arada CSDuragi yöneticilerine küfür yüznden kapandı.
Sunucunuzun iftira yüzünden kapanmadı bu arada CSDuragi yöneticilerine küfür yüznden kapandı.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Eski konuyu tekrar okumalısın bence küfür eden zaten ömerin nickinde biriydi, Ömer bunu diyeceğine evet küfür etmiş olabilirim demişti.TaaRRuZ yazdı: Prş Şub 08, 2018 4:33 pm Şikayet bölümü şuan kapalı.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Şikayet eden kişi benim zaten bizzat twye baktım küfür doğrumu diye zaten gözlerimemi inanıyım senin dediğinemi ?TeamTR yazdı:Eski konuyu tekrar okumalısın bence küfür eden zaten ömerin nickinde biriydi, Ömer bunu diyeceğine evet küfür etmiş olabilirim demişti.TaaRRuZ yazdı: Prş Şub 08, 2018 4:33 pm Şikayet bölümü şuan kapalı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ömer beyin şahsına acıkca kufur ettiğiniz için yasağınızın kalkacağını sanmıyorum.omereis42ks yazdı: Prş Şub 08, 2018 4:14 pm Merhaba.
Ben ÖmeReiS Yaklaşık Geçen Yaz CsDuragından Ceza yemiştim iftira yüzünden fakat tekrardan CsDuragında Serverimi Açmaya Karar verdim Sizden tek isteğim yasaklar kalktımı kalkmadımı onu öğrenmek istiyorum.
Hayırlı Günler CsDuragı Ailesi.
Ayrıca şikayet bölumu kapalıdır ve cogu yasaklı kullanıcı csdye dönmek icinde sikayet bölumu beklemektedir yani yasaklar kalkmadı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Video youtubeda halada aktif şuraya bırakayım...
@Taha Demirbaş @PaZee [@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş @PaZee [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
Yakın zamanda geri dönüyor.. konu belli çöp. Döndüğü zaman açmanız yeterli olacaktır
Linklerini gizle |