Merhaba Arkadaşlarım, The Professional rumuzlu arkadaşımın yani Yusufun adı ile yazıyorum kendisi forumdan banlandı ve yeniden kayıt olmakta zorluk çekiyor benden birşeyler yazmamı rica etti yazdıklarım onun bana söyledikleridir..
"Öncelikle Ömer Telliden özür diliyorum eğer onu sinir ettiysem kusura bakmasın bazen böyle inatlaşabiliyorum.. Son yorumumda debug hakkında bilgim olmadığını zaten söylemiştim onun üzerine yine bana debug üzerinden çıkıştınız evet o cvar komutunu ben girmiştim ve o işe yaradığını bilmiyordum.. Ancak yinede ping üzerine bir etkisi olmadığını fark ettim..
Sanırım herkes kendi fikrinde sabit bu yüzden bu konuyu burda kapatalım sizden tekrar özür diliyorum ve yaptığınız değişikliği eski haline getirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler"
Bende birkaç şey demek istiyorum Ömer kardeşim.. Benim yaşım 30 ve bu arkadaşın bana çok yardımları oldu çok yardım sever birisidir kendisi sunucuda oyun oynamaz bile sırf oyuncuların rahatı ve kalitesi için çırpınıyor bu kadar.. Kendisini Affetmenizi ve olayı kapatmanızı bende rica ediyorum [@Bilinmeyen Etiket]
Arkadaşımın Adıyla Yazıyorum.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 152
- Clan İsmi: [ZombiesAttacK]
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
-
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 152
- Clan İsmi: [ZombiesAttacK]
Arkadaşımın Adıyla Yazıyorum.
La ben bu sw olayına gireli henuz 9 ayoldu hıc bı halt bılmıyodum adam karsılıksız 8 9 aydır bana yardım edıyor. Sadece bana deil herkeze bu muhabbetı de sadece kendısı ıcın deıl hepımız ıcın yaptı aynı sorunlarmalum bızlerdede var e şimdi durum buyken arkadasın banlı olması kanıma dokunuyor. Olayı buyutmenın alemı yok açılsın banı sw ve sunucu ıcın baska neler yapılabılır bunları uygun bır dılle tartısalım ortak noktalara varalım . Putin ile erdogan bile bir araya gelıyoda bızmı gelemıyoz 

Link: | |
Linklerini gizle |