Dini Değerlere Küfür.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Dini Değerlere Küfür.
Teamspeak 3 te MUSTAFA BASKAN adlı kişi dini değerlere küfr ediyor oda açıyor.
İlgilenirmisiniz?
İlgilenirmisiniz?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:
Dini Değerlere Küfür.
Şikayet bölümünü bekleyin dicem lakin bu dinsizler ne anlar dinsizin hakkından imansız gelir elbet..
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.109
- Clan İsmi: ForgottenS
- İletişim:
Dini Değerlere Küfür.
Aynen ole Geçendede Kusura Bakmayın 2018 Model ALLAH koymus ısmını bunlara bir cozum verin. ınsan bosver diyemıyor da gordukce sinirleniyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dini Değerlere Küfür.
Takma Dostum Kısacası Hepsi ?emrebaba55 yazdı: Çrş Şub 07, 2018 7:23 pm Aynen ole Geçendede Kusura Bakmayın 2018 Model ALLAH koymus ısmını bunlara bir cozum verin. ınsan bosver diyemıyor da gordukce sinirleniyorum
Veled-i Zina.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
-
- İletişim:
Dini Değerlere Küfür.
Vallaha dostum ATAM'A RABBİM'E gibi böyle gereksiz şeylerde kendimi tutamıyorum lakin veledi zina küfür felan değil. hakarettir zaten hakketiği için söylüyorum okey..
Linklerini gizle |
-
Dini Değerlere Küfür.
Yapacak birşey yok biz bunlara ateist diyoruz mesela bizim sınıftaki kız ateist ama öyle böyle değil organik ateist
geceleri değişik şeyler yapar uyumaz okula gelince arkadaşının omzuna yaslar kafasını uyur
işte oğul ne yapacan onlarda allaha inanmıyorsa veyahutta kendisini allah olarak insanlara tanıtıyorsa bu bizi sadace güldürür çünkü elbet kıyamet olacak bir gün allah verecek hepsinin belasını bir gün
rahat olun siz allaha dua edin allaha şükredin zor durumlarda allah size yardım eder.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Dini Değerlere Küfür.
O nicki koyanla bu odayı açan aynı kişiemrebaba55 yazdı:Aynen ole Geçendede Kusura Bakmayın 2018 Model ALLAH koymus ısmını bunlara bir cozum verin. ınsan bosver diyemıyor da gordukce sinirleniyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim: