Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yasaklanmam Ve Olanlar Hakkında ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYT
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen NuriReisHDYT »

Selamlar arkadaşlar ve forum yetkilileri uzun bir yazı yazacağım lütfen sonuna kadar okuyunuz . 1 yıl önce den beri amacım her zaman csduragi adına ve kendi adıma iyi şeyler yapmak ve başarmakdı ve bu böyle de gidecek .
Neden yasaklandım ; Suçluyum bilmediğim adamları klan alırsam olacağı buydu , boş boş klanlarla birleşirse olacağı buydu bende bunların hepsinin farkındayım . Fakat ben CAN ADLI ŞAHISA , KURUCU yetkisini vermedim .. Hiçbir şekilde bilgim yoktu diyebilirim son anda öğrendim ve kapandı zaten hesabım .
SUÇLUYUM VE BEN BUNU İNKAR ETMİYORUM VEYA SAVUNMUYORUM Ondan Sonra baktım forum hesabım da yasaklandı , ben herkesin yaptığı gibi şikayet bölümünü bekleyip usluba uygun şekilde konumu açıp sizden cevap bekleyeceğim. 1 yıl içerisinde ne kadar değiştiğimi beni tanıyan insanlar bilir . Gerçekten bu sefer SUÇLUYUM diyorum , hata benim ama 1 şans istiyorum . Duşmanlarım sevinmesin . Server açamayayım FAKAT FORUMDA HESABIM KALSIN YARDIMCI OLUP BİLGİMİN ÜZERİNE BİRŞEYLER KATMAK İSTİYORUM. Bu mümkünmüdür ?

Her zaman amacım csduragi adına iyi bir şey yapıp serverimi doldurmak serverimi yürütmek oldu bence 1 şansı daha hak ettiğimi düşünüyorum . Yinede karar sizin baş göz üzerine her türlü kararınız .

DIPNOT : Lutfen Yorum Atacak Kişiler Uslubuna Göre Yazarsa Sevinirim .

@Ömer TELLI
@Taha Demirbaş
İyi Günler İyi Forumlar CSD AİLESİ
En son NuriReisHDYT tarafından Cum Şub 02, 2018 11:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YT : Umut Laudres
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen YT : Umut Laudres »

@ÖmerTelli İnşallah banı kalkar amin
En son YT : Umut Laudres tarafından Cum Şub 02, 2018 11:17 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

Yasaklanmam Ve Olanlar ?

Mesaj gönderen tengrijail »

Hatanı anlaman güzel bir davranış nuri iyi bir insan olduğunu düşünüyorum sana zamanındada demiştim klan kurucuların yönetim ekiblerin seni batırıyordu youtubede gelişmen dileği ile şikayet bölümünün açılmasını beklemelisin ömer beyin net cevabini o zaman göreceksindir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYT
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

@tengrijail Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Ömer beyin pek dikkate alıcağını sanmıyorum cunku yasaklanan kişilerden cogu şikayet bölumunu beklemekte...
Yasaklanman umarım kalkar geçmiş olsun...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYT
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

ShooTeR yazdı: Cum Şub 02, 2018 11:33 pm Ömer beyin pek dikkate alıcağını sanmıyorum cunku yasaklanan kişilerden cogu şikayet bölumunu beklemekte...
Yasaklanman umarım kalkar geçmiş olsun...
Tesekkurler sadece ogrenmesini istedim .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

yasağın kalkar inşallah mağdur durumdasın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYT
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

noeldayi yazdı: Cmt Şub 03, 2018 12:15 am yasağın kalkar inşallah mağdur durumdasın
çok teşekkür ederim :( bekleyip göreceğiz hatalarımla yüzleşeceğim yapcak bir şey yok , yoksa herkes gibi gider farklı nickle dolaşırdım , Hatalarımla yüzleşmeyi istiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Metecan Bey

Mesaj gönderen Metecan Bey »

nuri kanka ilk öncelikle yasaklanmana üzüldüm . fakat sanırsam üst panel senin üzerine ve canda orda yetkili . bunun farkındasında canın yasaklı oldugunu biliyorsun . biz sizinle pro atmaya geldigimizdede saten cana kanka bro vb. kelimeler kullanıyordun . beni yanlış anlama sakın seviliyorsun kardeşim . inşallah banın açılır açıldıgı zamanda artık böle şeylere dikkat et . iyi forumlar .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli