Anladım sana demedim zaten Ömer beye dedim . Adam ALLAH'a sövüyor ALLAH'a ama dingonun ahrı gibi kimse birşey yapmıyor bunun çözümü yetkili sayısını arttırmaktır .NuriReisHDYT yazdı: Cmt Şub 03, 2018 12:42 am maalsf o konuda yapcak bir şey yok ömer abi söyledi derdini ömer abiye anlat dostum![]()
ts3.csduragi.com ULU ÖNDER ATATÜRKE KÜFÜR ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 269
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
Link: | |
Linklerini gizle |
-
İlk 30 ip pro çünkü kaliteli serverlerin olması gerekir deniliyor ama maşallah Csd nin ts3ünde bakımsızlık ve kalitesizlik akıyor.
En son HİTLER tarafından Cmt Şub 03, 2018 12:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
kanka yapcak tek çare ilgilenilmesi için ajan gibi bir şey eklenmesi açılan her ortam'da takılacak ve yan ts yapıp diğer ts de yetkisi olacak biri olması lazım ve tek tek banlar rahat iş bence bu olması gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
Aynen öyle zaten orada Allaha,Atatürke dini ve milli değerlere söven tüm i*tler hiçbirşeye yaramıyor ne serveri var ne tssi orada Allaha , bayrağa küfretmek için birbirleriyle yarışıyolar
Linklerini gizle |
Onların amacı sizin gözünüze batmak. İlgilenmeyin, kafirler deyin gülün geçin. Ek olarak ts3 herkese açık, banlanan yeniden girebiliyor, kimsede orada sizleri zorla tutmuyor. Sinir hastalığınız vs. var ise ts3.csd ye hiç girmeyin zaten.
@HİTLER ts3.csduragi.com a takılma.
@HİTLER ts3.csduragi.com a takılma.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
@Yek'-taaynen kim önce ederse kim daha çok ederse zaten sırf bu yüzden 1 yıl önce bu ortamdan ayrıldım
en iyisi boş bırakmak oraları

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
ODA TUTUYORLAR TSYE BOT ATMAK YASAK ADMİNLER BANLIYORLAR FAKAT YİNE ODA AÇIP BOT ATIYORLAR ATATÜRKE SÖVEN KİSİLER BU VATAN HAİNLERİ
https://i.hizliresim.com/2JZvL2.png
https://i.hizliresim.com/2JZvL2.png
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
allaha sövenler kara listeye alınıyor ve herzaman aktif admin varken yasaklı diye banlanılıyor. bu kişilerede bi yaptırım uygulanması şart adalet ve düzen için Yek'-ta.
Linklerini gizle |
forum kurallarına uygun konu açınız.
Linklerini gizle |