NuriReisHD'yi serverime alabilirmiyim ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 102
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
yasaklı üyeler server açamaz lar . o yüzden sıkıntı çıkarabilir ama en kısa sürede yasağı kalkar inşallah.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
güncel yazmana gerek yok konu bir yere gitmiyor , görüntü kirlliği diye uyarırlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Tengri iftira atmaktan bıkmadınmı artık adamın serverimde yetkisi bile yok!tengrijail yazdı: Cum Şub 02, 2018 11:20 pm nuri yalnız can imansız winston hoca ve tayfasınıda getiriyordu sizin tsye seni şuan ts33de canın barındığı gibi sen yasaklandıysan TAARRUZ neden yasaklanmıyor ben bu konuyu anlamıyorum sizin tsde olduğu gibi ts33dede müslüm gürses nickiyle geziyor bu can foruma konular açıldı şikayet konuları anında önlem aldılar canın nicki değiştirdiler sanırım konu açıldıktan sonra ömer bey seni yasakladıysa bu konuyuda incelemeli diye düşünmekteyim.
Tsdede yok kardeşim çekememizlikten bu kadar kendini bilmemezlik yapma adabınla otur iftira atıp durma!
Tsye gel konuşalım diyorum tsye gelicek yüzün yok burdan çırpınıp durma.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 269
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
Alışacaksınız mecburTaaRRuZ yazdı: Cmt Şub 03, 2018 12:14 amTengri iftira atmaktan bıkmadınmı artık adamın serverimde yetkisi bile yok!tengrijail yazdı: Cum Şub 02, 2018 11:20 pm nuri yalnız can imansız winston hoca ve tayfasınıda getiriyordu sizin tsye seni şuan ts33de canın barındığı gibi sen yasaklandıysan TAARRUZ neden yasaklanmıyor ben bu konuyu anlamıyorum sizin tsde olduğu gibi ts33dede müslüm gürses nickiyle geziyor bu can foruma konular açıldı şikayet konuları anında önlem aldılar canın nicki değiştirdiler sanırım konu açıldıktan sonra ömer bey seni yasakladıysa bu konuyuda incelemeli diye düşünmekteyim.
Tsdede yok kardeşim çekememizlikten bu kadar kendini bilmemezlik yapma adabınla otur iftira atıp durma!
Tsye gel konuşalım diyorum tsye gelicek yüzün yok burdan çırpınıp durma.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
@TaaRRuZ cana tsdeki en ust yetkiyi verip sonra nickini degistirmek olmuyor ömer beydeki sistemde sizin tum yaptiklariniz saniyesine kadar loglanmakta. Şikayet bölümü açıldığı zaman görüşeceğiz. bu konuya cevap yazmayın konu kirliliği yapmayın tartışmak isterseniz bu konuyu ts3 csduraginda c siz bir odada tartisabiliriz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Buyur kanıtla canın en yüksek yetkide olduğunu serverim senindir.
Logladığınızı bizde biliriz zamanında gördükte, sizin gibi yeni csdurağı üyesi değiliz.
Ben daha yorum atmayacağım gerekilen yapılır konu dışı yorum yaptığım için kusura bakmayın.
İyi forumlar.
Logladığınızı bizde biliriz zamanında gördükte, sizin gibi yeni csdurağı üyesi değiliz.
Ben daha yorum atmayacağım gerekilen yapılır konu dışı yorum yaptığım için kusura bakmayın.
İyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Yanlız kardeşim farkındamısın bilmiyorum ama,tengrijail yazdı: Cmt Şub 03, 2018 1:35 am @TaaRRuZ cana tsdeki en ust yetkiyi verip sonra nickini degistirmek olmuyor ömer beydeki sistemde sizin tum yaptiklariniz saniyesine kadar loglanmakta. Şikayet bölümü açıldığı zaman görüşeceğiz. bu konuya cevap yazmayın konu kirliliği yapmayın tartışmak isterseniz bu konuyu ts3 csduraginda c siz bir odada tartisabiliriz.
Klanınız csdye katılalı cok fazla olmadı (1)
Geleli birçok klana sataşmaya başladın (2)
Sataşmaların sonucunda cok fazla duşman kazanıyorsun (3)
Kuyunu kazmalarını istemiyorsan bence sataşmayı bırak (4)
Iyi forumlar (5)
Linklerini gizle |
-
senin yerinde olsam umut bu işe fazla bulaşmazdım şuanda nuri yasaklı olarak gözüküyor clanı sen almaya çalışırsan sende yasaklana bilirsin . iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Nurinin yasağının kalkmasını bekliyorum çünkü bende serverime davet edeceğim.
Linklerini gizle |