fakat urunu iptal ettim ben yedeklerin filan gitmesini istemiyorum yani bastan ugrasmak var oyuzden diyorum urunun iptal olmamasiniJavarenGe yazdı:Bakiyeniz varmış bence ürün giderse elden sıkıntı çekmezsin ve şuan TS halen senin uzerinemi
Urun Iptal
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2170
- Clan İsmi: Azerbaycan
Urun Iptal
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
Urun Iptal
Maalesef ki gider kardeşim , ve 105tl ye cs16 ön ip alacaktın heralde
Linklerini gizle |
-
Urun Iptal
On ip degilde sw nin parasini oduyecektim ts yi iptal ettim sw yide iptal edicektim iptal edemedim diye urunu geri almak istiyorum fakat olmuyor herhalde ?JavarenGe yazdı:Maalesef ki gider kardeşim , ve 105tl ye cs16 ön ip alacaktın heralde
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Urun Iptal
Facebook sayfasından ve omer@csduragi.com'a mail atın sizlere iptal talebinizi iptal edip etmediklerini cevaplarlar artık duruma baglı .)
Linklerini gizle |
-
Urun Iptal
hocam mail attimda cevap gelmedi.ShooTeR yazdı:Facebook sayfasından ve omer@csduragi.com'a mail atın sizlere iptal talebinizi iptal edip etmediklerini cevaplarlar artık duruma baglı .)
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Urun Iptal
Serveri iptal etmek istiyorsan panelden ödeme bildiriminden,facebookdan,mailden iletişime geç yardımcı olurlar.
İptal ettiğin sunucu içinde aynı şekilde iletişime geç zaten gördüklerinde direk cevaplarlar.
İptal ettiğin sunucu içinde aynı şekilde iletişime geç zaten gördüklerinde direk cevaplarlar.
Linklerini gizle |
-
Urun Iptal
iletisime gectim fakat cevap bekliyorum hayla cevap gelmedi 4 gune artik parayi cekicekler parayi cekmelerinide istemiyorum bekliyorum simdiMertMatin* yazdı:Serveri iptal etmek istiyorsan panelden ödeme bildiriminden,facebookdan,mailden iletişime geç yardımcı olurlar.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Urun Iptal
@Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta konuyu ömer beye iletirmisiniz rica etsem ?Leooo yazdı:iletisime gectim fakat cevap bekliyorum hayla cevap gelmedi 4 gune artik parayi cekicekler parayi cekmelerinide istemiyorum bekliyorum simdiMertMatin* yazdı:Serveri iptal etmek istiyorsan panelden ödeme bildiriminden,facebookdan,mailden iletişime geç yardımcı olurlar.
Linklerini gizle |