sende yakk be moruk....ErmanHomeComing yazdı:Bizde bekliyoruz be alperim
Şikayet Bölümü İle Alakalı '
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
Zamanında yaptığınız şeyleri biliyorum yanlış çok yanlis ti . Ama hatanizdan dönmeniz çok güzel birşey umarım şikayet Bölümü açılınca herkesin özrü kabul edilir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Zamanında yaptığınız diyorsunda hiç birini biz yapmadık bunun kanıtlı videosu yapan kişinin açıklaması herşey elimde keşke önce sorup ön yargılı olmadan herkeze açık olan forumda dikkatli konuşsanız.JavarenGe yazdı:Zamanında yaptığınız şeyleri biliyorum yanlış çok yanlis ti . Ama hatanizdan dönmeniz çok güzel birşey umarım şikayet Bölümü açılınca herkesin özrü kabul edilir
ama düşüncenizi güzel tatlı üslublu bir dille belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 102
[@Bilinmeyen Etiket] Reis ne zaman açılacak bu şikayet bölümü bilgi verirsen seviniriz efsane bi dönüş yapıcaz birini bekliyoruz
)

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
beni beklediğinizi biliyorumda ne zaman açılıcağı belli değil kardeşim inşallah en kısa sürede geri dönüşümüz olucak hayırlısı olsunYT : Umut Laudres yazdı:[@Bilinmeyen Etiket] Reis ne zaman açılacak bu şikayet bölümü bilgi verirsen seviniriz efsane bi dönüş yapıcaz birini bekliyoruz)

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
@Yek'-ta inşallah yekta gelmez
yasaklısın alper.
SEVİYORUM SENİ YEKTA BABA
yasaklısın alper.
SEVİYORUM SENİ YEKTA BABA

En son WINSTONHOCA tarafından Cmt Oca 27, 2018 9:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Bir kaç güncellemenin Mart gibi geleceği söylenmişti. Şikayet Bölümünün açılışı yeni panel gelince deniyor ve CSDurağı bir kaç büyük güncelleme attı panele buda biraz zaman alıcağını gösteriyor.
Kimse size tarih söylemeyecek muhtemelen ama bence Mart gibi gözüküyor tabi ki ben yetkili değilim o yüzden yetkililerin bile bilmediği birşeyi bilemem
Konu muhtemelen cevapsız bırakılacak gibi duruyor kolay gelsin
Kimse size tarih söylemeyecek muhtemelen ama bence Mart gibi gözüküyor tabi ki ben yetkili değilim o yüzden yetkililerin bile bilmediği birşeyi bilemem

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
cevabın için teşekkür ediyorum sizde süper gidiyosunuz başarılarınızın devamını diliyorum.oCezaMelegi yazdı:Bir kaç güncellemenin Mart gibi geleceği söylenmişti. Şikayet Bölümünün açılışı yeni panel gelince deniyor ve CSDurağı bir kaç büyük güncelleme attı panele buda biraz zaman alıcağını gösteriyor.
Kimse size tarih söylemeyecek muhtemelen ama bence Mart gibi gözüküyor tabi ki ben yetkili değilim o yüzden yetkililerin bile bilmediği birşeyi bilemem![]()
gerçekten özür konusu için baya bi uğraştım youtube atılan yorumları tsde olan teamtr alakalı herşeyi birleştirdim
inşalalh bir an önce açılırda bizde bu hasreti sonu erdiririz.
kolay gelsin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 39
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Eyvallah*MANAFOR* yazdı:İnşallah Kisa Zamanda Acilir.
Af Olursun.
Linklerini gizle |