Urun Iptal
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2170
- Clan İsmi: Azerbaycan
Urun Iptal
Urunu Iptal ettimde onu geri ala biliyormuyuz ? Ve bide yedekleri ala biliyormuyuz ??
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Urun Iptal
Hayir urunu iptal ettuginiz zaman urun satiliga cikiyor ve tekrar siz alirsanuz default bir sekilde yani yedeksiz sekilde aliyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Urun Iptal
Benim Bildiğim İptal Edildikten sonra alınamıyordu @KonuAçan arkadaşımızında dediği gibi yapabilirsiniz .
Veya Ömer abiden Yardımda Alabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Urun Iptal
Hocam simdi Omer beye mesaj atarsam iptal etmek istemiyorum diye yardimci olurmu ?WINSTONHOCA yazdı:Benim Bildiğim İptal Edildikten sonra alınamıyordu @KonuAçan arkadaşımızında dediği gibi yapabilirsiniz .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Urun Iptal
Ömer abi çoğu konuya özellikle x kişine yardım eden insandır.Leooo yazdı:Hocam simdi Omer beye mesaj atarsam iptal etmek istemiyorum diye yardimci olurmu ?WINSTONHOCA yazdı:Benim Bildiğim İptal Edildikten sonra alınamıyordu @KonuAçan arkadaşımızında dediği gibi yapabilirsiniz .
bence şansınızı deneyin yardımcı olur.
Linklerini gizle |
-
Urun Iptal
facebook adresine yazarsam cevaplarmi ?WINSTONHOCA yazdı:Ömer abi çoğu konuya özellikle x kişine yardım eden insandır.Leooo yazdı:Hocam simdi Omer beye mesaj atarsam iptal etmek istemiyorum diye yardimci olurmu ?WINSTONHOCA yazdı:Benim Bildiğim İptal Edildikten sonra alınamıyordu @KonuAçan arkadaşımızında dediği gibi yapabilirsiniz .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Urun Iptal
Siz En İyisi omer@csduragi.com Burdan yazın.Leooo yazdı:facebook adresine yazarsam cevaplarmi ?WINSTONHOCA yazdı:Ömer abi çoğu konuya özellikle x kişine yardım eden insandır.Leooo yazdı: Hocam simdi Omer beye mesaj atarsam iptal etmek istemiyorum diye yardimci olurmu ?
Linklerini gizle |
-
Urun Iptal
Gmailmi peki ?WINSTONHOCA yazdı:Siz En İyisi omer@csduragi.com Burdan yazın.Leooo yazdı:facebook adresine yazarsam cevaplarmi ?WINSTONHOCA yazdı: Ömer abi çoğu konuya özellikle x kişine yardım eden insandır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Urun Iptal
Yanlış bilgi vermek istemiyorum ben hotmailden iletişime geçmiştim.Leooo yazdı:Gmailmi peki ?WINSTONHOCA yazdı:Siz En İyisi omer@csduragi.com Burdan yazın.Leooo yazdı: facebook adresine yazarsam cevaplarmi ?
Linklerini gizle |
-
Urun Iptal
Tessekurler hocam gmailden ulasdim mesaj attim Bekliyorum Insallah iptal etmezlerWINSTONHOCA yazdı:Yanlış bilgi vermek istemiyorum ben hotmailden iletişime geçmiştim.Leooo yazdı:Gmailmi peki ?WINSTONHOCA yazdı: Siz En İyisi omer@csduragi.com Burdan yazın.
Linklerini gizle |