Yasak Bot Kullanımı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
Yasak Bot Kullanımı
Csduragında bu botların kullanılması yasak degılmı ben oyle hatırllıyorum ama bı bakın ıstersenız.
Server İP : CS162.CSDURAGI.COM
Server İP : CS162.CSDURAGI.COM
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
Yasak Bot Kullanımı
Bu Bot Olayı Csduragınde Değilde Gametracker Sitesinde Yasak VE Ban Sebebi Ve Bunu Büyük İHtimalle Serverlerini Dolu Göstermek Amaclı Yada Panelden Bir Saldırı Olabilir. ŞİKAYET BÖLÜMÜ KAPALI OLDUGU ICIN BURAYA YAZMANIZ UYGUN OLMAZ.
Linklerini gizle |
-
Yasak Bot Kullanımı
Bu serverin sahibi tsden botları çıkarmayın dolu olduğunu görüp user çekelim felan diyordu Gereken yapılsın lütfen
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Yasak Bot Kullanımı
csdurağındada yasak spec botların çok atılmasıNamıdeğerALBAY yazdı:Bu Bot Olayı Csduragınde Değilde Gametracker Sitesinde Yasak VE Ban Sebebi Ve Bunu Büyük İHtimalle Serverlerini Dolu Göstermek Amaclı Yada Panelden Bir Saldırı Olabilir. ŞİKAYET BÖLÜMÜ KAPALI OLDUGU ICIN BURAYA YAZMANIZ UYGUN OLMAZ.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
Yasak Bot Kullanımı
hım bilmiyordum saolasınrealgaming yazdı:csdurağındada yasak spec botların çok atılmasıNamıdeğerALBAY yazdı:Bu Bot Olayı Csduragınde Değilde Gametracker Sitesinde Yasak VE Ban Sebebi Ve Bunu Büyük İHtimalle Serverlerini Dolu Göstermek Amaclı Yada Panelden Bir Saldırı Olabilir. ŞİKAYET BÖLÜMÜ KAPALI OLDUGU ICIN BURAYA YAZMANIZ UYGUN OLMAZ.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Casper Gaming
Yasak Bot Kullanımı
bu botlar sadece oyunda etki ediyor gametracker işlemiyor birşey yapılmaz diye tahmin ediyorum iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Yasak Bot Kullanımı
gametracker en fazla 3 bota izin veriyor fazlasında rankları NR. oluyordozean2 yazdı:bu botlar sadece oyunda etki ediyor gametracker işlemiyor birşey yapılmaz diye tahmin ediyorum iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Casper Gaming
Yasak Bot Kullanımı
işte dediğim gibi herhangi bir kârı yok kullanıcının bi işlevide yok o botların birşey yapılmaz diye düşünüyorum oyüzden.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
Yasak Bot Kullanımı
Gametracker ilgili sorun olmaz nr olur sunucu ama bence de gereken yapılsın arkadaşı uyaralim
Linklerini gizle |