harita degisim sistemi yerine mapchooseri kullanın birde oda cokmeye neden olabilir.Leooo yazdı:Yeni Map vb seyler yuklenmedi Vipgirdide baya eskiydi yani sorun varsa sildim suan bakalim duzelicekmi
Server Hayla Cokuyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Server Hayla Cokuyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2170
- Clan İsmi: Azerbaycan
Server Hayla Cokuyor
panele yeni guncelleme geldikten sonra oldu bu olay harita degisim gayet guzel calisiyordu ondan once hadi bakalim duzelirse kullanmam Tessekur ederim bu aradaShooTeR yazdı:harita degisim sistemi yerine mapchooseri kullanın birde oda cokmeye neden olabilir.Leooo yazdı:Yeni Map vb seyler yuklenmedi Vipgirdide baya eskiydi yani sorun varsa sildim suan bakalim duzelicekmi
Linklerini gizle |
Server Hayla Cokuyor
amx_off yapıp denedinizmi ? denediyseniz nasıl sonuç verdi konu uzun olduğu için pek okuyamıyorum.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Server Hayla Cokuyor
Panelde yapılan değişikliklerin oyun içerisine herhangi bir etkisi yok, bunun arkasına sığınmayın eklentilerinizi kontrol edin.
Güncelleme ile alakalı bir sıkıntı olsa sizden başka 200 küsür sunucuda da bu görülür.
Güncelleme ile alakalı bir sıkıntı olsa sizden başka 200 küsür sunucuda da bu görülür.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Server Hayla Cokuyor
Doğru diyosunuz ama bbmenuyu ben kurdum ve 1 2 hafta oldu o günden beri değişiklik yapılmamış ve çökme sorunu yeni ortaya çıktı ve panel sys veya error log da vermiyor...Ömer TELLİ yazdı:Panelde yapılan değişikliklerin oyun içerisine herhangi bir etkisi yok, bunun arkasına sığınmayın eklentilerinizi kontrol edin.
Linklerini gizle |
-
Server Hayla Cokuyor
ben sizi kotuleme amacli demedim. Sadece Olanlari soyluyorum pluginleri kurduktan 1 2 hafta sonra oldu bybulut'un soyledigi gibi yanlis bisey soylediysemde kusura bakmayin yani sonucta 4 5 defa basima geldi bayada user kaybettik.Ömer TELLİ yazdı:Panelde yapılan değişikliklerin oyun içerisine herhangi bir etkisi yok, bunun arkasına sığınmayın eklentilerinizi kontrol edin.
Linklerini gizle |
-
Server Hayla Cokuyor
Sorun cozuldumu bilemiyorum suan cokme filan yok yarini bekliyorum bakalim cokmesse duzelmistir tessekurler.Taha Demirbaş yazdı:amx_off yapıp denedinizmi ? denediyseniz nasıl sonuç verdi konu uzun olduğu için pek okuyamıyorum.
Linklerini gizle |