Protocol 48
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 53
Protocol 48
Bu sorum Sayın [@Bilinmeyen Etiket] 'ye,
Sunucumu protocol 48e geçirebilmem mümkün müdür? Sadece steam kullanıcılarına uygun hale getirebilir miyim?
Sunucumu protocol 48e geçirebilmem mümkün müdür? Sadece steam kullanıcılarına uygun hale getirebilir miyim?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
-
Protocol 48
Oyuncu kaybı yaşamak derdim olsaydı zaten bunu istemezdim. Hileyle girip düzenli olarak oyuncularımı rahatsız eden kişiden kurtulmanın en temel yolu bu olur. Madem şahsı engelleyemiyorum ben de legal yönteme başvururum.
Linklerini gizle |
-
Protocol 48
[@Bilinmeyen Etiket] bu konu hakkında yardımcı olabilirsen sevinirim.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
Protocol 48
Beni hile adamdan nasıl kurtaracaksınız o zaman? Her gün her saat inatla servera girip hile ile adam vurup insanlara söven bir şahıstan beni nasıl kurtabilirsin? Admin koy demen ile olmuyor çözüm adminleri kontrol edip girmeye devam ediyor servera. [@Bilinmeyen Etiket] Hani başka kurtulma yolum olsa zaten o yollara başvururum. Bu işin savcılıkla da çözülmeyeceğini sen de çok iyi biliyorsun ben de.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Protocol 48
Oyuna giricek oyuncu sayısı 5 max 10 olur. Steam kullanıcıları sayısı az..
Bir oyunun hilesi fixlenmez hiçbir oyunun hilesi fixlenmez adamın steam olmasıda bir şey ifade etmiyor ki steamden de çok rahat hile açılabiliyor ki steam 1.6 2-3 tl bir şey.
Csdurağı bunun en üst düzey hile korumasına geçirmeye zaten çalışıyor. Bugün bile 1 ay önce çıkan bir oyunun içindeki hileyi ekibinde bir sürü mühendis çalışan ekibi bile fixleyemiyor ki bunun örneklerini şu anki global oyunlarda görebilirsiniz..
Bir oyunun hilesi fixlenmez hiçbir oyunun hilesi fixlenmez adamın steam olmasıda bir şey ifade etmiyor ki steamden de çok rahat hile açılabiliyor ki steam 1.6 2-3 tl bir şey.
Csdurağı bunun en üst düzey hile korumasına geçirmeye zaten çalışıyor. Bugün bile 1 ay önce çıkan bir oyunun içindeki hileyi ekibinde bir sürü mühendis çalışan ekibi bile fixleyemiyor ki bunun örneklerini şu anki global oyunlarda görebilirsiniz..
Linklerini gizle |
-
Protocol 48
Şu an dünya üzerinde 1.6da VAC ban yemeyeceğin hileler neredeyse hiç yok olanlar da ücretli private hileler klasmanında ben neyin ne olduğunun farkındayım zaten. 3 aydır düzenli olarak hile ile girip taciz edip küfür eden bir varlığı serverımda istemiyorum. Nonsteam olmasa da olur bizim için sorun değil. Madem kişi girişi engellenemiyor non steam girişini kaparsak ve yine girmeye calısırsa mecbur steam alacak steam ban atınca da girişi imkansız olacak, durum bu. Ben bu adamdan bu şekilde kurtulamıyorsam non steam girişini de istemiyorum. Tam "3 ay" oldu. Bıktık taciz ve küfürlerinden.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Protocol 48
Hilecileri engellemek tam anlamı ile bizim yükümlüğümüz olmamasına rağmen, piyasada ki aktif en iyi anti hile sistemleri zaten bizde.
Bunların dışında bizim herhangi bir uğraşımız olmaz. Online admin bulunduramıyor iseniz, hileci ile uzlaşmaya gidin.
Şayet çözüm bulamıyorsanız , sunucu yöneticiliği yapmayı bırakın x bir clanın serverında oynayın, bırakın onlar düşünsün.
Bunların dışında bizim herhangi bir uğraşımız olmaz. Online admin bulunduramıyor iseniz, hileci ile uzlaşmaya gidin.
Şayet çözüm bulamıyorsanız , sunucu yöneticiliği yapmayı bırakın x bir clanın serverında oynayın, bırakın onlar düşünsün.
Linklerini gizle |