Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Mr.Persians yazdı:Forumda Ara Üst Yazı Plugini Üst Yazı Reklamlarına Serverin İpisini Yaz Örnek TASINDIK [ 213.238.173.XX] Üst Yazı Kalıcı Zaten İyi Olur.
Onu denedim yasaķlı kod olduğundan yuklenemedi dedi
delyy yazdı:hocam csduragindan almıs gene bi sorun olucagını sanmıorum adam ip'i deişmiş
csduragından almıs olabılır . sunucu ısmıne tasındık vs yazıları yazma gıbı Bir lüxümüz yok dıye bılıorm ben.
ama genede son söz yetkilierde .
Aldıgım ip csduraginda yine neden yasak olsun farklı bir sunucunun veya ipin reklamını yapmıyorum sonucda 1 den fazla serverleri olanlarda server icerisinde reklamını yapmakta zaten söyledığıniz sey mantık dısı birsey.
bunu ben soylemıyorum yetkılıler soyluor kardesim .
git onlara anlat derdini bana degil
ÇetinKurt yazdı:
csduragından almıs olabılır . sunucu ısmıne tasındık vs yazıları yazma gıbı Bir lüxümüz yok dıye bılıorm ben.
ama genede son söz yetkilierde .
Aldıgım ip csduraginda yine neden yasak olsun farklı bir sunucunun veya ipin reklamını yapmıyorum sonucda 1 den fazla serverleri olanlarda server icerisinde reklamını yapmakta zaten söyledığıniz sey mantık dısı birsey.
bunu ben soylemıyorum yetkılıler soyluor kardesim .
git onlara anlat derdini bana degil
Ben dert falan anlatmıyorum zaten yazına cevap verdim.
Yetkililerde öyle birşey söylemiyor forumun modu ve admini var zaten her dakika kontrol ediliyor bir durum olsa bildirilirdi merak etme.