Havale yapıldığında alıcıya yanlızca İsim Soyisim ve Havale notu gidiyor. Zaten panele kayıtta aynı isimle oldugundan TC kimlik numarasına gerek kalmıyor kardeşim.YeKTaBEYy yazdı:zaten havale yaprkende paneldeki tc kime kayıtlıysa o tcyle yaplıor aksi takdirde kabul edilmior geri ödeme yaplıor
Server kiralama
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 175
- Server Ip/DNS: cs133.csduragi.com
- Clan İsmi: melankoliaJB
Server kiralama
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
Server kiralama
hocam Tek Sizin Tc Kimlik Numaranız Alınmıor Csduragi Ailesinde Sv'si Olan Herkezin Tc kimlik Numarsı Alınmaktatır Bunu Sorun Etmeyin Csduraginda Tc kimlik Numarınız Vs Herşeyiniz Güvendedir Rahat Olun. Zarar Gelmez Aksine Çok Daha Yararlı Çıkarsın CSD En iyi Hizmeti Sağlıor Müşterilerine
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Server kiralama
Herkesten tc istendiğini biliyorum, ben bu durumun güvenilir olduğunu düşünmüyorum söylemek istediğim bu hocam. Resmi Pos üzerinden ödeme yapıp e-arşiv fatura kesilse tamam diyeceğim ama şu durumda güven vermiyor.delyy yazdı:hocam Tek Sizin Tc Kimlik Numaranız Alınmıor Csduragi Ailesinde Sv'si Olan Herkezin Tc kimlik Numarsı Alınmaktatır Bunu Sorun Etmeyin Csduraginda Tc kimlik Numarınız Vs Herşeyiniz Güvendedir Rahat Olun. Zarar Gelmez Aksine Çok Daha Yararlı Çıkarsın CSD En iyi Hizmeti Sağlıor Müşterilerine
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
Server kiralama
Hocam panel üyeliğinde TC istendiği için almadım ben 105 i. Buyur senin olsunmaxtopik yazdı:ahh be 105 ben alıcaktımkısmet değilmiş

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Server kiralama
Tabiki tc kimligni vermek zorunda deilsin ama hesap acarken zorundasin acsanda tc kimligin kimsenin eline geccegini sanmiyorum 250 tane server arasinda kimsenin gecmedi seninde geccegni sanmiorum
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Server kiralama
Satış işlemleri sırasında faturaya tc kimliğinizi yazmak zorundayız, kim diyor resmi vs değil diye ? Nereden çıkartıyorsunuz bunu.tamdemS yazdı:Herkesten tc istendiğini biliyorum, ben bu durumun güvenilir olduğunu düşünmüyorum söylemek istediğim bu hocam. Resmi Pos üzerinden ödeme yapıp e-arşiv fatura kesilse tamam diyeceğim ama şu durumda güven vermiyor.delyy yazdı:hocam Tek Sizin Tc Kimlik Numaranız Alınmıor Csduragi Ailesinde Sv'si Olan Herkezin Tc kimlik Numarsı Alınmaktatır Bunu Sorun Etmeyin Csduraginda Tc kimlik Numarınız Vs Herşeyiniz Güvendedir Rahat Olun. Zarar Gelmez Aksine Çok Daha Yararlı Çıkarsın CSD En iyi Hizmeti Sağlıor Müşterilerine
Herkes pos cihazı ile satış yapıp e-fatura mükellefi olmak zorunda değil.
Havale/EFT/mobil yolu ile yaptığınız ödemeler için, panelden satın aldığınız ürünlerin hepsine sunucu kiralama diye fatura kesilmekte.
E devletten sorgulayabilirsiniz.
https://www.turkiye.gov.tr/e-vergi-levhasi-sorgulama
Vergi no : 8370544788
Vergi Dairesi : İstanbul / Sarıyer .VD
Linklerini gizle |