Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gt Banı Hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen Red »

ARZ* yazdı:
oCezaMelegi yazdı:Gelceğini sanmıyorum bir sistemin.. Öbür yandan GT ile CSD ayrı kuruluşlar Csd karışabilir karışmayadabilir..

Yakın zamanda bende düşünüyorum NR yapıp afkya geri dönmeyi. Afk konusunda talep çok var ve serverımı sıralamadan çekip afkyla devam etmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum duruma göre bizde ayak uydururuz :)
Ya bakalim ben bayadir diyorum gt gibi sistem yaptiricam ama yaptiricagim adami is nedeniyle goremiyorum gorsem iyi olur ama bakalim tabiki gt bani kalksa daha iyu olur bosuna ugrasmayiz ama bakalim
yaptıracağın kişi abin :D ama bi türlü denk gelemedin :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen sizofrenresul »

ARZ* yazdı:
sizofrenresul yazdı:
ARZ* yazdı:Valla bence baslatsin cunki loftys gaming gittigi yerde ban yior bi 43 bi 48
48 in 2. Bani daha zor 43 de yeni yedi islem baslatilip afk atmak csduragindada yasaklanirsa olmicagni dusunuyorum ama hayirlisi iyi geceler..
hellforce de öyle kardeşim 4 kez ban yedi.
4 mu? D: boyle giderse gtde csd serveri kalmicak sanirim
Bilemiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sizofrenresul

Gt Banı Hakkında

realgaming yazdı:
sizofrenresul yazdı:Herkese Merhabalar ;
Csd yetkilileri serverı sürekli gt den ban yiyen serverlar için bir çalışma başlatılacak mıdır ? yada herhangi bir cezası varmıdır ?
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
bir kaç hafta önce sen değilmiydin bizim serverleri şikayet eden ? şimdi senin serverin şikayet edilince farklı mı oldu ?
Benim açdığım konuyla serverımın ne alakası var ve her zaman herkesi şikayet edebilir orada diyorki afk bırakamazsınız bırakıyorsan seni yine ederim bu kural hayırdır zoruna mı gidiyor afk sız rank kasmak ? benim serverımda spec bot yok 3 el afk kalan kickleniyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sizofrenresul

Gt Banı Hakkında

oCezaMelegi yazdı:Gelceğini sanmıyorum bir sistemin.. Öbür yandan GT ile CSD ayrı kuruluşlar Csd karışabilir karışmayadabilir..

Yakın zamanda bende düşünüyorum NR yapıp afkya geri dönmeyi. Afk konusunda talep çok var ve serverımı sıralamadan çekip afkyla devam etmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum duruma göre bizde ayak uydururuz :)
Hadi ya ben gt ile csd aynı firma zannediyordum ne salakmışım dostum ben ?
Mevzu o değil hosting adını kötüleme gibi bir durum söz konusu 213.238.173 ipleri ban yiyor buna birisi dur demeli bence ki ayriyettten lofty's hellforce 3-4 kez ban yediler ip değiştirdiler bilmem anlatabildim mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen Red »

sizofrenresul yazdı:
realgaming yazdı:
sizofrenresul yazdı:Herkese Merhabalar ;
Csd yetkilileri serverı sürekli gt den ban yiyen serverlar için bir çalışma başlatılacak mıdır ? yada herhangi bir cezası varmıdır ?
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
bir kaç hafta önce sen değilmiydin bizim serverleri şikayet eden ? şimdi senin serverin şikayet edilince farklı mı oldu ?
Benim açdığım konuyla serverımın ne alakası var ve her zaman herkesi şikayet edebilir orada diyorki afk bırakamazsınız bırakıyorsan seni yine ederim bu kural hayırdır zoruna mı gidiyor afk sız rank kasmak ? benim serverımda spec bot yok 3 el afk kalan kickleniyor.
bu yüzdenmi ban yediniz :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sizofrenresul

Gt Banı Hakkında

realgaming yazdı:
sizofrenresul yazdı:
realgaming yazdı:
bu yüzdenmi ban yediniz :D
Artık orasını bilemiyorum gündüzleri afk atılmış demek ki de benim açtığım konuyu iyce oku sonra yorum yap sırf laf olsun diye konuşma olur mu ? şuanda benim de serverım banlı ama ne gariptir ki ilk banım olmasına rağmen 4-5 gündür banlıyız hadi bak dalgana.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

AFK atmayın, bu kadar zor mu? AFK atacaksanız NR yapın haksız rekabete girmeyin. İnatla bu konuyu konuşacaksanız forumda, işlem uygulanmalı sizlere. Kendi sisteminizi açacaksanızda kendi kendinize takılırsınız afk atıp. Ben ve bir çok kişi o sistemde olmak istemez.

@realgaming tez zamanda mr ismini bırakmanız dileği ile. MR ismini kötülüyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen Red »

Yek'-ta yazdı:AFK atmayın, bu kadar zor mu? AFK atacaksanız NR yapın haksız rekabete girmeyin. İnatla bu konuyu konuşacaksanız forumda, işlem uygulanmalı sizlere. Kendi sisteminizi açacaksanızda kendi kendinize takılırsınız afk atıp. Ben ve bir çok kişi o sistemde olmak istemez.

@realgaming tez zamanda mr ismini bırakmanız dileği ile. MR ismini kötülüyorsunuz.
Ne sebeple kötülüyorum ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli