v3'ün power psu olması lazım onla ekran kartını yuksek aldımShooTeR yazdı:Direk V3mu aldın yoksa v3den farklı parcalarmı farklı psu alsaydın bari .sserkan ebcin yazdı:SONUNDA ALDIM ARKADAŞLAR V3'Ü İTOPYANIN MAĞAZASINA GİTTİM FAZLA İLGİLENMİYOLAR YOĞUNLUKTAN DOLAYI MAĞAZA GÜZEL EKRAN KARTI VE PSU V3'DE YAZANDAN DAHA ÜST PARÇALARINI ALDIM 2770 LIRAYA PATLADI GEÇMİŞ OLSUN
Sana attıgım sistemide alabilirdin aslında...
[ACİL] Bilgisayar Önerisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2480
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Sistemde değiştirdigin bileşenleri bi yazarmısın serkan modeli vs.serkan ebcin yazdı:v3'ün power psu olması lazım onla ekran kartını yuksek aldımShooTeR yazdı:Direk V3mu aldın yoksa v3den farklı parcalarmı farklı psu alsaydın bari .sserkan ebcin yazdı:SONUNDA ALDIM ARKADAŞLAR V3'Ü İTOPYANIN MAĞAZASINA GİTTİM FAZLA İLGİLENMİYOLAR YOĞUNLUKTAN DOLAYI MAĞAZA GÜZEL EKRAN KARTI VE PSU V3'DE YAZANDAN DAHA ÜST PARÇALARINI ALDIM 2770 LIRAYA PATLADI GEÇMİŞ OLSUN
Linklerini gizle |
-
ShooTeR yazdı:Sistemde değiştirdigin bileşenleri bi yazarmısın serkan modeli vs.serkan ebcin yazdı:v3'ün power psu olması lazım onla ekran kartını yuksek aldımShooTeR yazdı: Direk V3mu aldın yoksa v3den farklı parcalarmı farklı psu alsaydın bari .s
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
PSU guzel ekran kartında bi farklılık yok tek fark msi yerine asus almışsın 
H.o bu arada

H.o bu arada
Linklerini gizle |
-
Bu arada
sanırsam itopya genel satışta ekran kartı ve psuda değişiklik yapmış sikayetmi aldılar acaba 
Serkan genel donanım değişikligi var keşke az daha bekleseydin 2.5kya alabilirdin bu sistemi ama asus ve corsair psu oldugu icin sana 2700'e patlamış

Serkan genel donanım değişikligi var keşke az daha bekleseydin 2.5kya alabilirdin bu sistemi ama asus ve corsair psu oldugu icin sana 2700'e patlamış

Linklerini gizle |
-
bana uzak bi yerde mağazaları gitmişken aldım bu arada ekran kartı daha iyi 50 lira fazla ama size indirim yaptım dedi doğrumu dediği ?
Linklerini gizle |
-
Ekran kartı OC olsaydı guzel giderdi ama yinede iyi sitedeki fiyatı 996 lira indirim yapılmış aynen.
Linklerini gizle |