TeamTR Gaming Yasak Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Hop sakin benden dahi önce olan insanlar bunlar Yekta gelse şuraya belki hatırlar bu arkadaşları forumda Teamtr isminde konuları dahi mevcut @PAŞA iyi mi dostum görülmüyor?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şuan hepsi dağınıkı bir durumda, Paşa yani şahini ve ekibin geri kalalını birkaç güne geri topluyacağım ve TeamTR Olarak devam edeceğiz counter Strike hayatımıza. Forum ilk açıldığı günlerde dahi birkaç konu açmıştık da arkadaşlar kanıtları isteyip gördü ardından muhabbet kanıtdan isim hakkına geçirdi umrumda değil [@Bilinmeyen Etiket] Teamtr ismini kullanacağımı onaylaması yeterli olacaktır.TeamTR yazdı:Hop sakin benden dahi önce olan insanlar bunlar Yekta gelse şuraya belki hatırlar bu arkadaşları forumda Teamtr isminde konuları dahi mevcut @PAŞA iyi mi dostum görülmüyor?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Onaylayacağını sanmıyorum yasaklanan klan adları bir daha csdde kullanılmamak üzere yasaklanıyor diye bilmekteyim.RE1 yazdı:Şuan hepsi dağınıkı bir durumda, Paşa yani şahini ve ekibin geri kalalını birkaç güne geri topluyacağım ve TeamTR Olarak devam edeceğiz counter Strike hayatımıza. Forum ilk açıldığı günlerde dahi birkaç konu açmıştık da arkadaşlar kanıtları isteyip gördü ardından muhabbet kanıtdan isim hakkına geçirdi umrumda değil [@Bilinmeyen Etiket] Teamtr ismini kullanacağımı onaylaması yeterli olacaktır.TeamTR yazdı:Hop sakin benden dahi önce olan insanlar bunlar Yekta gelse şuraya belki hatırlar bu arkadaşları forumda Teamtr isminde konuları dahi mevcut @PAŞA iyi mi dostum görülmüyor?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Uzun zamandır csduragindan bizim haricimizde herhangi kimse teamtr kullanmıyordu, şimdi gelipde saçma sapan hareketlerden dolayı yasaklanması. Ömer Telli cevabına göre tekrardan kuracağız veya farklı isimle açılmasını istenirse fark etmez lakin şuan bu arkadaşın tabirlerinden hareketlerinden dolayı teamtr açmaktan yanayım.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Dediğim gibi arkadaşları daha önceden görmüştüm forumda 2017 yazından beri forumda olan kişilere yeni gözü ile bakıyorum ve benimde bir konum var teamtr olarak bir bakılsa keşke
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
TeamTR Kurucusu Şahin İle Konuştum Hiç Bir Şekilde Server Açmayı Düşünmüyorum Dedi.
Siz açarsanız açın biz şikayet bölümünün açılmasını bekliyoruz açıldığı anda gerekli işlemleri zaten yapacağız.
CSD yetkilileri en uygun kararı verecektir.
http://www.facebook.com/TeamTRJB
Siz açarsanız açın biz şikayet bölümünün açılmasını bekliyoruz açıldığı anda gerekli işlemleri zaten yapacağız.
CSD yetkilileri en uygun kararı verecektir.
http://www.facebook.com/TeamTRJB
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Teamspeak3 şans eseri buluşup konuyu aramıza çözüme kavuşturduk, teamtr eski klanı 2009 yılında kurulup isim hakları o klana ait, yolları açık olsun başarılın devamını dilerim. Farklı bir isimle server açacağız. Konu kilit
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 7
@TeamTR - Alper kardeşim senin teamtr ismiyle clan açma gibi bir şansın yok geçen sefer bunu konuşup halletiğimizi sanıyordum -CAN
En son XchoRmeX tarafından Pzr Oca 07, 2018 7:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 5
Çok Güzel bir sohbet oldu Re1 Teşekkürler sizinde yolunuz açık olsun 

Linklerini gizle |
-
resul bizi banlatıgını sanıyorsun gtde ? gt gir foruma bak bizim açtıgımız ve altan adminin yazdıgına bak bencesizofrenresul yazdı:Metecan Bey yazdı:teamtr clanını kurucularını 7,8 yıldan beri tanıyorum sizin bi alakanız yok bu durumla .ya siz kendinize güldürmekten yorulmazmısınız jaili 1 senedir oynayan tiplersiniz 7-6 yıl diyor yaşın kaç ki aslan parçası senin
![]()

Linklerini gizle |