TeamTR Gaming Yasak Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
-
Yasaklı Üye
https://www.facebook.com/TeamTRJB/
resmi facebook sayfasından paylaşılan konu?
Son zamanda ortaya çıkan laflara göre yeni TeamTR kurucuları çıkmış.Şöyle bi açıklama yapayım arkadaşlar şuan cs 1.6 hiç bir serverleriyle olsun, forumlarda olsun hiç bir şekilde ilgilenmiyoruz.Ben TeamTR kurucusuyum diye ortada dolaşanlar anca kendilerini kandırırlar.En yakın zamanda ifşa edileceklerdir.
İpmizde paneli bile olmayan kişiler serveri üzerine almışlar.Hiç duymadığım isimler teamtr kurucusuymuş hatta ayrılmışlar falan filan.O kişilerin teamtr'de kurucu olduğunu kanıtlasınlar.Patenti ve tüm ts3 ipleri bizim üzerimizedir.
Patentlerimiz ; www.teamtr.net & www.teamtr.com
resmi facebook sayfasından paylaşılan konu?
Son zamanda ortaya çıkan laflara göre yeni TeamTR kurucuları çıkmış.Şöyle bi açıklama yapayım arkadaşlar şuan cs 1.6 hiç bir serverleriyle olsun, forumlarda olsun hiç bir şekilde ilgilenmiyoruz.Ben TeamTR kurucusuyum diye ortada dolaşanlar anca kendilerini kandırırlar.En yakın zamanda ifşa edileceklerdir.
İpmizde paneli bile olmayan kişiler serveri üzerine almışlar.Hiç duymadığım isimler teamtr kurucusuymuş hatta ayrılmışlar falan filan.O kişilerin teamtr'de kurucu olduğunu kanıtlasınlar.Patenti ve tüm ts3 ipleri bizim üzerimizedir.
Patentlerimiz ; www.teamtr.net & www.teamtr.com
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Sana birşey diyimi PALAZ denilen şahıs boş boş yetki dilenen.Teamspeak'ta saygı nedir bilmeyen kişisin.TeamTR Resmi facebook sayfası ve patenti herşeyi kanıtlar facebook sayfası 2009 tarihinde kurulmuş gördüğünüz üzere.PALAZ yazdı:Eski Zamanlar Immortal gamıngteydım ve bozkurt gamıng ıle ortaklardı sonra kavga etti,ler ayrıldırlar ımmortal gamıng bır sure sonra kapandı bende ta<nıdık dıye bozkurtta gecmeye ka<rar verdım 1-2 ay ra<hat kaldım onda<na sonra Venessa November ve Denız ates kavga ettıler hepsi,, üçe bölündü taaruz denen sahısla denız atesle bırlıkte birlikte server actılar. ondan sonra denız ates eskıden teamtrdeydı eskıden dedıgım ıse ılk kuruldugunda (2009) sonra teamtr ara verdi ardından baya gectı denız ates ise kendı acacagı serverın ısmını teamtr koydu ondan sonra< denız ates nişanlandı ve csyi, bıraktı... Taaruz serveri, sahiplendi kendi,si,ymiş gi,bi ve serveri yürütebilmek icin baya ortak aldılar 4-5 Tane amacı eski,, teamtr deki, adamları kendi tarafına çekmekti sonra bana küfür edip serverden attılar olay tamamen böyle ve ben bunlar olurken başından beri,, vardım toplantı zamanları tarihi ile birli,kte ss aldım olay bundan ibarettir
-PALAZ (Eger palaz olduguma i,nanmıyorsanız facebook adresimden ulaşınız)
https://hizliresim.com/Z9NVJV
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 7
Konuyu hiç uzatmadan ben TeamTR nin yasaklı kurucusu [CAN] hiç ve hiç uzatmicam teamtr isminin patenti bize ait olduğu için gerektiği yerde mahkeme yoluyla yinede o ismi kullandırtmayız. Ha bu arada [@Bilinmeyen Etiket] abim şikayet bölümü açılmasını bekliyorum inşallah affediceksin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Web sitesi üzerinden atmışssın iyi güzelde, bana patent evrakları veya almış olduğun dosyaları göstermeni istiyorum, Uzun zamandır kullandığım klan gelipde 2009 açıp ardından ne halt yemiş bir klan ortada gözükmeyip tekrardan farklı isimle açıp burda hakların oldukları idda etmesin. Son günlerde açıp bir jail 32/32 yaparak küfürbaz birisini kurucu yaparak tekrardan geldik diyerek aha klan hakları bize ait demesin. Tekrardan diyorum uzun zamandır klan ben ve arkadaşlarıma ait şimdi soruyorum bugüne kadar nerdeydeniz? Biz varken teamtr klan dahi ortada yokdu.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
TeamTR kurucusu olduğunu kanıtlarmısın ? sen 2015 videosu atarsın ben 2010 ???
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bana 2009’dan başlayıp her yıl aralıkda çekmiş olduğun fotoğrafları atabilir misin peki? Bakalım eğer atarsanız tüm kanıtları dökeceğim buraya roobinhood ve eski kurucularımız buraya çağıracağım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
@Taha Demirbaş @PaZee
Konuyu silinenlere taşırmısınız kavgaya dönecek gibi duruyor yavaş yavaş...
Konuyu silinenlere taşırmısınız kavgaya dönecek gibi duruyor yavaş yavaş...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Her seneye ait fotoğraf yok ama 2010 2013 2016 2017 fotoğrafları mevcut.
Onu bulmakla uğraşamam teamtr kurucusu belli yöneticisi belli
https://www.facebook.com/TeamTRJB (herşey sayfada mevcut.)
İyi forumlar.
Onu bulmakla uğraşamam teamtr kurucusu belli yöneticisi belli
https://www.facebook.com/TeamTRJB (herşey sayfada mevcut.)
İyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Patent bilgilerini istedim atmadınız son kez soruyorum herhangi bir evrak veya dosya tescil aldınız marka kanıt bir patent eğer yoksa gerekli işlemleri başlatıp yarın veya hafta içine kadar üstüme aldıracağım. 650 lira 1.sınıf bir patent benim açımdan herhangi bir miktar Bucak Petrol patent dahil ederek süresiz şekilde 10'yılda bir patent yaptıracak bir kişiyim patent atmanızı son kez istiyorum.
Linklerini gizle |