Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TeamTR Gaming Yasak Hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

RE1 yazdı:roobinhood yasaklanınca server kapanma olayları oldu, belli ekibi mevcut olan es dost klanlara dağıtarak ilerledik. zaten oynadığımız klanlar en fazla 2 hafta dayanıyordu ardından ömer telli ifşalamasıyla sunucu kapatılıp kiralanıyordu bu sebebden uzun bir ara verdim. samet bu süre içerisinde fazla oyunda olmadı genellikle özel ders veriyordu. şahin ise teamtr yasaklı düşüncesinden farklı isimlerle birkaç proje açtı ve devam etti şuan sanırsam halen bir sunucuda devam ediyor. Teamtr csduraginda kullanan biziz diğer sunucularda herhangi bir fikrim yok eğer tam kanıtları bulursam diğer sunucular hakkında emin olarak mesaj yazabilme hakkını alacağım elime ek olarak. neden izin verdin diyorsunda hacım Emir palaz gilin açtığı sunucu veya birkaç kişinin açtığı teamtr clanlar son zamanlarda türemeye başladılar pro public teamtr surf teamtr jailbreak teamtr. Şuan zaten gerekli kişilerle iletişime geçip konuşacağım bu işi.

Emir palaz facebook üzerinden ulaştım açılmadan önce abi olay böyle şöyle diyince fazla aksilik çıkarmadan izin verdim diğer sunucu sahipleri ile şimdi iletişime geçeceğim.
CSDurağında yakın vakitlerde yasaklanan sadece TeamTR JB'yi duydum ben başka bir klan duymadım yani asıl sahibi olsanızda birkaç kanıt sunsanız inanıcam ancak pek inanamiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
RE1
İletişim:

Mesaj gönderen RE1 »

2 kanıtı sizlere sunmuş bulunmaktayım onlar gayet iyi bir kanıt. Eski ve tarihler gözler önünde bulunmakta. Tekrardan duyuru yapmak mecburiyetindeyim yeni açılan paint jobg veya jailbreak gibi teamtr klanı yakından uzaktan bir alakmız bulunmamakta. ek olarak 2011 yılına ait birkaç ss ve sayfa bulunmakta onları birazdan paylaşacağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Bir video ile bir tane atılmış facebook ss'i benim için yeterli kanıt sayılmaz doğrusu...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
RE1
İletişim:

Mesaj gönderen RE1 »

Metecan Bey yazdı:teamtr clanını kurucularını 7,8 yıldan beri tanıyorum sizin bi alakanız yok bu durumla .
Değerli yorumun için teşekkürler ediyorum ne yazik ki yeni kullanıcı dostlarımız clan sizinse kanıt gösterin kanıtı gösterince yetmez bu kanıtlar dediği zaman gülünç bir durum oluyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
RE1
İletişim:

Mesaj gönderen RE1 »

ShooTeR yazdı:Bir video ile bir tane atılmış facebook ss'i benim için yeterli kanıt sayılmaz doğrusu...
Bundan 8 ay önce teamtr klanı tekrardan bir facebook gönderisi üzerinden gördüm ve fotoğraf altından yorumu yaptım. Yoruma cevap veren palaz'dı bozkurt gibi klanlar birleşip teamtr açmış diyince fazla sorun yaratmadım.

https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A53B3D6

Şuan burda teamtr klanı ismini hakkında sorun yaratmıyorum sorun yasaklı teamtr'den farklı bir klanız ve eski klanın başarısı üzerine konacak gibi bir karakter değiliz. Kendimi açtığımız eski sunucuyu tekrardan devam ettirip farklı kalite uslub çerçevesinde kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Metecan Bey yazdı:teamtr clanını kurucularını 7,8 yıldan beri tanıyorum sizin bi alakanız yok bu durumla .
:D ya siz kendinize güldürmekten yorulmazmısınız jaili 1 senedir oynayan tiplersiniz 7-6 yıl diyor yaşın kaç ki aslan parçası senin :D ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

@sizofrenresul herkez anasının karnından kurucu doğmadıki resul :D belki slot 1 komut 1 başladı ne dersin :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

noeldayi yazdı:@sizofrenresul herkez anasının karnından kurucu doğmadıki resul :D belki slot 1 komut 1 başladı ne dersin :D
Ne alaka ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PALAZ

Mesaj gönderen PALAZ »

Eski Zamanlar Immortal gamıngteydım ve bozkurt gamıng ıle ortaklardı sonra kavga etti,ler ayrıldırlar ımmortal gamıng bır sure sonra kapandı bende ta<nıdık dıye bozkurtta gecmeye ka<rar verdım 1-2 ay ra<hat kaldım onda<na sonra Venessa November ve Denız ates kavga ettıler hepsi,, üçe bölündü taaruz denen sahısla denız atesle bırlıkte birlikte server actılar. ondan sonra denız ates eskıden teamtrdeydı eskıden dedıgım ıse ılk kuruldugunda (2009) sonra teamtr ara verdi ardından baya gectı denız ates ise kendı acacagı serverın ısmını teamtr koydu ondan sonra< denız ates nişanlandı ve csyi, bıraktı... Taaruz serveri, sahiplendi kendi,si,ymiş gi,bi ve serveri yürütebilmek icin baya ortak aldılar 4-5 Tane amacı eski,, teamtr deki, adamları kendi tarafına çekmekti sonra bana küfür edip serverden attılar olay tamamen böyle ve ben bunlar olurken başından beri,, vardım toplantı zamanları tarihi ile birli,kte ss aldım olay bundan ibarettir

-PALAZ (Eger palaz olduguma i,nanmıyorsanız facebook adresimden ulaşınız)

https://hizliresim.com/Z9NVJV

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

PALAZ yazdı:Eski Zamanlar Immortal gamıngteydım ve bozkurt gamıng ıle ortaklardı sonra kavga etti,ler ayrıldırlar ımmortal gamıng bır sure sonra kapandı bende ta<nıdık dıye bozkurtta gecmeye ka<rar verdım 1-2 ay ra<hat kaldım onda<na sonra Venessa November ve Denız ates kavga ettıler hepsi,, üçe bölündü taaruz denen sahısla denız atesle bırlıkte birlikte server actılar. ondan sonra denız ates eskıden teamtrdeydı eskıden dedıgım ıse ılk kuruldugunda (2009) sonra teamtr ara verdi ardından baya gectı denız ates ise kendı acacagı serverın ısmını teamtr koydu ondan sonra< denız ates nişanlandı ve csyi, bıraktı... Taaruz serveri, sahiplendi kendi,si,ymiş gi,bi ve serveri yürütebilmek icin baya ortak aldılar 4-5 Tane amacı eski,, teamtr deki, adamları kendi tarafına çekmekti sonra bana küfür edip serverden attılar olay tamamen böyle ve ben bunlar olurken başından beri,, vardım toplantı zamanları tarihi ile birli,kte ss aldım olay bundan ibarettir

-PALAZ (Eger palaz olduguma i,nanmıyorsanız facebook adresimden ulaşınız)

https://hizliresim.com/Z9NVJV
bu fotorafdaki ts3 taarruza aitti ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli