Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSDuragi Serverimize Sardiri Oldu - AnaPanelimizi Alamiyoruz E-Mail İle YARDİM.!

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
TurkishTR

CSDuragi Serverimize Sardiri Oldu - AnaPanelimizi Alamiyoruz E-Mail İle YARDİM.!

Mesaj gönderen TurkishTR »

Herkeze Selam CSDuragi FORUMU Serverimize Sardiri Oldu Ve AnaPanelimizin Şifresi Degismis
Ve E-Mail Adresimizden Alamiyoruz Yardim Edin PLSS - Panelimizde Toplam 70TL Yakin Para Vardi
Cs84.CsDuragi.Com , Ts85.CsDuragi.Com - Adresine Bagli Bir Paneldi - ForeSTR Gaming'Di Simdi Degismis Bulunmakta [@Bilinmeyen Etiket] Yardim. Kanit : https://www.youtube.com/watch?v=8Wk11hj ... t1w03c010c Bu Adli Kisi Kufur Edmis Bizim Admiza
Yardim.! Ve Panelimizdeki Paralari Harcamiz!
En son TurkishTR tarafından Prş Oca 04, 2018 3:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
TurkishTR

Biliyorum KONU DİŞİ Diger Konular Kpali Oldu İcin Buraya Yazmak Zorumda Kaldik!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
TurkishTR

@[@Bilinmeyen Etiket] Burasi Buyuk Bir HOSTİNG Biliyorum Ve Bu Yaptiniz Olmuyor - Ya Baska Panel Acip Oraya 75TL 70TL Atarsiniz Yoksa Burda HAK YEME Ve Yasal Sikayetler İle Bulusursunuz - Panelimize Sardiri Oluyo 70 75TL Harcaniyo Siz Bunlara Sesiz Kaliyorsunuz AYİP BE !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Ayıp bir şey yok tamamen yasal. Panelinizin koruması size aittir. Panelden atılan küfürlü ticket panelinizin kalıcı olarak kapatılmasını sağlamıştır ve bu panel açılmayacaktır.

Siz öncelikli olarak karşılıklı kabul ettiğiniz kuralları okuyun. Kurallar gereği yapılan işlemlerde CSD hizmete ve panele el koyabilir

Yasal işlemlerede başvurduğunuz takdirde Csdurağı zaten sizin arkanızda bulunur zaten..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Forum kurallarını okuyarak düzgün bir konu açarmısın dostum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli