Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[ACİL] Bilgisayar Önerisi

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

medivh yazdı:
ShooTeR yazdı:
medivh yazdı: gayet kaliteli bir pc 100 kişi alıyorsa 1 kişi de sorun çıkıyor oda hangi markada çıkmıyorki
Tekrar düşünmeni öneririm ;)
tekrar düşünmek derken alan birsürü kişi var ve memnun arada bir psu da hata çıkıyor diye kötülemek bence hoş değil
Kötulediğim yok ancak artık V3 pek fazla önerilmiyor ve PSU'danda sorun yaşayan kişi mevcut biraz medyayı takip etmeni öneririm V3'ten sorun yaşayan baya bir kişi var ve aldıklarındanda pişman !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

medivh
Server Ip/DNS: cs1.csduragi.com
Clan İsmi: GSO`

Mesaj gönderen medivh »

ShooTeR yazdı:
medivh yazdı:
ShooTeR yazdı: Tekrar düşünmeni öneririm ;)
tekrar düşünmek derken alan birsürü kişi var ve memnun arada bir psu da hata çıkıyor diye kötülemek bence hoş değil
Kötulediğim yok ancak artık V3 pek fazla önerilmiyor ve PSU'danda sorun yaşayan kişi mevcut biraz medyayı takip etmeni öneririm V3'ten sorun yaşayan baya bir kişi var ve aldıklarındanda pişman !
takip ediyorum donanım arşivinide takip ediyorum fakat ben o kadar büyütülecek bir şikayet göremedim ama zeonnn almasını önerdim işlemciden dolayı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

medivh yazdı:
ShooTeR yazdı:
medivh yazdı: tekrar düşünmek derken alan birsürü kişi var ve memnun arada bir psu da hata çıkıyor diye kötülemek bence hoş değil
takip ediyorum donanım arşivinide takip ediyorum fakat ben o kadar büyütülecek bir şikayet göremedim ama zeonnn almasını önerdim işlemciden dolayı
Biz yinede söyleyelimde bi sıkıntı yaşamasın neconun topladıgı pcyide alabilir almayabilir demiyorum ancak belirli bir ücret belirtirse 1 tane daha toplanabilir.
V3 benim çevremde yaşanılan sorunlardan dolayı önerilmiyor ve önermiyoruzda diğer çevreleri bilemem ama kucuk yaşlı arkadaşlarımızlarda bu konulara baktikları için uyarılarımızı eksik etmemek en iyisidir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

medivh
Server Ip/DNS: cs1.csduragi.com
Clan İsmi: GSO`

Mesaj gönderen medivh »

ShooTeR yazdı:
medivh yazdı:
ShooTeR yazdı: Kötulediğim yok ancak artık V3 pek fazla önerilmiyor ve PSU'danda sorun yaşayan kişi mevcut biraz medyayı takip etmeni öneririm V3'ten sorun yaşayan baya bir kişi var ve aldıklarındanda pişman !
Biz yinede söyleyelimde bi sıkıntı yaşamasın neconun topladıgı pcyide alabilir almayabilir demiyorum ancak belirli bir ücret belirtirse 1 tane daha toplanabilir.
V3 benim çevremde yaşanılan sorunlardan dolayı önerilmiyor ve önermiyoruzda diğer çevreleri bilemem ama kucuk yaşlı arkadaşlarımızlarda bu konulara baktikları için uyarılarımızı eksik etmemek en iyisidir.
evet doğru arkadaş isterse ayrı olarakta toplayabilir parçaların ismini verebiliriz :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ceyhunyazici78

Mesaj gönderen ceyhunyazici78 »

Aslında donanım arşivi v1.5 ya da v2 reyiz de güzel sana kalmış bişey ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

ceyhunyazici78 yazdı:Aslında donanım arşivi v1.5 ya da v2 reyiz de güzel sana kalmış bişey ;)
O fiyata ustune bi 200 150 lira eklenerek intel g4560, g4400, i3 7100 toplanır ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

Arkadaşlar ACİL

Yarın Alıcam Bilgisayarı Zeonn'da Cs Go Botlarla Drop Yiyor 150 fps'de ayrıyetten zeonun pc'den bir şüphelendim
v3'e kaydı aklım ne tavsiye edersiniz siz veya örnek testli toplanmış maks. 2700 lıralık butcelık bır pc varmı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

serkan ebcin yazdı:Arkadaşlar ACİL

Yarın Alıcam Bilgisayarı Zeonn'da Cs Go Botlarla Drop Yiyor 150 fps'de ayrıyetten zeonun pc'den bir şüphelendim
v3'e kaydı aklım ne tavsiye edersiniz siz veya örnek testli toplanmış maks. 2700 lıralık butcelık bır pc varmı
Serkan dediğim gibi v3 önermiyorum psu bazen sorun cıkartabiliyor psu patlar falan sonra ben yinede söyliyimde bunuda alabilirsin.
Toplama ücretiyle beraber hazır eğer istanbulda oturuyorsan bu listeyle Sinerji Bilgisayara gidip bu sistemi toplattirabilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

SONUNDA ALDIM ARKADAŞLAR V3'Ü İTOPYANIN MAĞAZASINA GİTTİM FAZLA İLGİLENMİYOLAR YOĞUNLUKTAN DOLAYI MAĞAZA GÜZEL EKRAN KARTI VE PSU V3'DE YAZANDAN DAHA ÜST PARÇALARINI ALDIM 2770 LIRAYA PATLADI GEÇMİŞ OLSUN :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

serkan ebcin yazdı:SONUNDA ALDIM ARKADAŞLAR V3'Ü İTOPYANIN MAĞAZASINA GİTTİM FAZLA İLGİLENMİYOLAR YOĞUNLUKTAN DOLAYI MAĞAZA GÜZEL EKRAN KARTI VE PSU V3'DE YAZANDAN DAHA ÜST PARÇALARINI ALDIM 2770 LIRAYA PATLADI GEÇMİŞ OLSUN :(
Direk V3mu aldın yoksa v3den farklı parcalarmı farklı psu alsaydın bari .s
Sana attıgım sistemide alabilirdin aslında...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala