Omer bey gametracker csd ortak olsa daha güzel olmazmı ? jail serverlerin bazıları ban yiyor ve banlatan kişide saten csd serveri var . bu konu gözönunde bulundurulsun lütfen . iyi forumlar
@Taha Demirbaş
@PaZee
[@Bilinmeyen Etiket]
gametracker ortaklık
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 326
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
gametracker ortaklık
Bence sacmalik csdyle gametrackerin ortak olmasi hem imkansiz hem sacmalik ama csduragi kendi gametracker gibi bir sistem yaparsa daha iyi olabilir. Benim serverimde ban yedi suanda ama fazla takmaya gerek yok kalkarsa kalkar kalkmazsa hayirlisi de gec.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
gametracker ortaklık
Dostum sen ciddiysen durumun vahim ciddi değilsen komik bir konu açmışsın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
gametracker ortaklık
ENESIZM yazdı:Dostum sen ciddiysen durumun vahim ciddi değilsen komik bir konu açmışsın.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
gametracker ortaklık
Kalbime oturan o ivmeyi unutup ciddi bir şey yazmaya çalışacağım
GameTracker menşeini tam bilmediğim bir kuruluş ve bu kuruluş sıralama yapıyor. Cs 1.6 değil cs gosundan rustuna call of dutysine kadar tüm serverların bilgisine erişebilirsiniz.
Bu apple la mercedes benz’in biz birleştirsek mi şirketleri demesine benziyor. Aynı çatı altında değil bak direk oturup araba şeklinde telefon yapalım ne kadar zekice demeleri falan gerekiyor.
Neden ben böyle bir yazıya cevap veriyorum orasıda tartışılır
GameTracker menşeini tam bilmediğim bir kuruluş ve bu kuruluş sıralama yapıyor. Cs 1.6 değil cs gosundan rustuna call of dutysine kadar tüm serverların bilgisine erişebilirsiniz.
Bu apple la mercedes benz’in biz birleştirsek mi şirketleri demesine benziyor. Aynı çatı altında değil bak direk oturup araba şeklinde telefon yapalım ne kadar zekice demeleri falan gerekiyor.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
gametracker ortaklık
oCezaMelegi yazdı:Kalbime oturan o ivmeyi unutup ciddi bir şey yazmaya çalışacağım
biz bir tanıdıga söyledik gametracker gibi bi kodlama yapabilir mi diye cevap bekliyoruz yapabilirim derse trgametracker gibi bi site açacağız.
Linklerini gizle |
gametracker ortaklık
Bu konuyu açmamiş sayayim.
Gt ile csd ap ayri kuruluşlar. Biri istatistiker diğeri hosting oradaki banlar bizi ilgilendirmez. Ama bir kişi aldıgı tum serverlerde ban yiyorsa hakkinda işlem başlatırız.
Gt ile csd ap ayri kuruluşlar. Biri istatistiker diğeri hosting oradaki banlar bizi ilgilendirmez. Ama bir kişi aldıgı tum serverlerde ban yiyorsa hakkinda işlem başlatırız.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
gametracker ortaklık
Sen Ciddi MisinMetecan Bey yazdı:Omer bey gametracker csd ortak olsa daha güzel olmazmı ? jail serverlerin bazıları ban yiyor ve banlatan kişide saten csd serveri var . bu konu gözönunde bulundurulsun lütfen . iyi forumlar
@Taha Demirbaş
@PaZee
[@Bilinmeyen Etiket]

Linklerini gizle |