Genel Lag sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Genel Lag sorunu
Ömer Bey server lagtanmıdır saldırıdanmıdır bilinmez 1dk civarında kapanıyor dolayısıyla player kalmıyor içerisinde taşınmadan sonra sorunlar düzelmedi bir türlü.lütfen eskiye dönsün sorunsuz bi cs durağı istiyoruz cs119.csduragi.com
iyi calışmalar
iyi calışmalar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
-
Genel Lag sorunu
Prolar isyanlarda 

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Genel Lag sorunu
Arkadaşlar normalde gelen bu ataklar falan hikaye , hiçbiri bizim kendi yapımızda işlemeyen şeyler, taşımadan önceki sistemi hepiniz biliyorsunuz.
Sizlerden ricam bu süreçte ben saldırdım ettim diyen veletlere prim vermeyin, onun dışında biz ayarlamalarımızı yapmaya devam ediyoruz, çok kısa süre içerisinde yine kurşun geçirmez bir yapıyı kuracağız.
Sizlerden ricam bu süreçte ben saldırdım ettim diyen veletlere prim vermeyin, onun dışında biz ayarlamalarımızı yapmaya devam ediyoruz, çok kısa süre içerisinde yine kurşun geçirmez bir yapıyı kuracağız.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.61
- İletişim:
Genel Lag sorunu
Aynen Serverlerde Lag Oluyor Genel Bir Lag Başka Serverlere Gitmeyi Denedim (CSD) Onların Girişleri Kapaniyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Genel Lag sorunu
Lag Sorunu Devam Ediyor Panelde Kopmalar Oluyor. Kopmalar Derken Panel Hata Veriyor.
Linklerini gizle |
-