Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Merhaba TAHA Demirbaş adlı Yetkiliden şikayetciyim. Tamam helal olsun herşeyi düzene sokmuşsunuz tebrik ediyorum herşey çok iyi ama şu Teamspeak 3 yetkililerine bi ayar verin isterseniz , adam tanıdığı kişiler ile şakalaşıyorlar herhangi ağzından argo bi kelime geçtiği zaman gülüşüyorlar Biz gidip Taha kardeşim naber amına koyim [Amk] kankim <3 Diyince Adam küfür yasak diye banlıyor. Tamam küfür yasak olduğunu biliyorum ama şaka amaçlı söyledim. Banı açtırıyorum adamın yanına tekrar gidiyorum diyorum ki kardeşim şakasına dedim gördüysen oraya kankim kalp felanda koydun neden banlıyosun gibisinden hiçbişey demeden tekrar banladı küfür etmiyeceksin o zaman ya kardeşim banımı açtırıyorum yanına geliyorum neden banlıyosun diye bi açıklama yap nasıl bi yetkilidir bu ya yetkiyi alan ateş ediyor yılbaşına giriyoruz eğlenceli bişeyler yapalım diyoruz adam gece saat 02:32 bütün morali sıfırlıyor