Gametrackerden banlandık heralde NR yazıyor ama sw nin üstüne olan gametracker hesabıyle gırıyorum serverin isminin başında yıldız işareti var hesaptan çıkıyorum yıldız kalkıyor nedemek oluyor bu ve ben nasıl serveri tekrar gametrackere eklicem
GAMETRACKER BAN OLAYI
gametrackerde ban yemeden önce csduragi bakım yapıyordu bakım tam olarak bitmeden gametrackerden ban yedik
Yekta,Ömer telli yada yetkililer yada yardımcı olacak her kişi gelebilirmi
TS63.CSDuragi.COM
GameTracker cs1.6
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 28
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 214
GameTracker cs1.6
Bakım yüzünden ban yemezsiniz. Bakim sirasinda herkez nr olur server acılınca rank tekrardan gelir. Eğer gelmezse başka sebeplerden ban yersiniz.
Gametracker konusunda destek yok siz yetkililere ticket yada forum yoluyla iletişime geçeceksiniz.
Yildiz olayi adi ustunde hesabin serveri olduğu icin geliyor
Gametracker konusunda destek yok siz yetkililere ticket yada forum yoluyla iletişime geçeceksiniz.
Yildiz olayi adi ustunde hesabin serveri olduğu icin geliyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
GameTracker cs1.6
Banın bakımla alakası gram yok zaten bakım süresinde serverlar offlinedı ve veri çekilemediği için rank vb durdurulmuş durumdaydı biri serverınızı gtye kanıtlı şekilde şikayet etmiş olabilir biraz ingilizce anlayan birisinden yardım alıp gt formundan veya yetkililerinden destek almalısınız.İlk banınızsa belki kalkar.
Yıldızın sebebi giriş yapılan hesapla server favorilerine eklenmesinden o yıldız sadece o hesaptan girildiğinde size görünür.
Yıldızın sebebi giriş yapılan hesapla server favorilerine eklenmesinden o yıldız sadece o hesaptan girildiğinde size görünür.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
GameTracker cs1.6
cs72 sizin ise banın sebebi AFK attığınız içindir.
Bu konuda biz bir işlem yapmıyoruz.
Hesabınıza girdiğinizde serverın başında çıkan yıldız ise, o sunucunun size ait olduğunu göstermektedir
Bu konuda biz bir işlem yapmıyoruz.
Hesabınıza girdiğinizde serverın başında çıkan yıldız ise, o sunucunun size ait olduğunu göstermektedir
Linklerini gizle |