Panel Sorun
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
Panel Sorun
(Merhabalar, Fotoğrafta gördüğünüz kişiyle sunucumda konuştum zombie escape için bir pluginim eksikti
lakin bu arkadaş benden panelimi istedi ticketten küfür açar diye vermedim iyi ettim lakin, gördüğünüz
gibi panelime birşey yaptı 2 sunucumuda sıfırladı ve panele birşey ekledi ve panelde sunucuyu sıfırlayamıyorum
dosyalara giremiyorum adminlikler bölümüne giremiyorum yani panelde hiçbirşeye giremiyorum. veren hata ise şu panelimi
versem yaparmısınız ? ömer telli veyahut medatörlerden birisi teşekkürler.)
Bu sayfa çalışmıyor
panel.csduragi.com şu anda bu isteği işleme alamıyor.
HTTP ERROR 500
[@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @PaZee
lakin bu arkadaş benden panelimi istedi ticketten küfür açar diye vermedim iyi ettim lakin, gördüğünüz
gibi panelime birşey yaptı 2 sunucumuda sıfırladı ve panele birşey ekledi ve panelde sunucuyu sıfırlayamıyorum
dosyalara giremiyorum adminlikler bölümüne giremiyorum yani panelde hiçbirşeye giremiyorum. veren hata ise şu panelimi
versem yaparmısınız ? ömer telli veyahut medatörlerden birisi teşekkürler.)
Bu sayfa çalışmıyor
panel.csduragi.com şu anda bu isteği işleme alamıyor.
HTTP ERROR 500
[@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @PaZee
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Panel Sorun
Paneli sıfırlasan bile duzelmeyecek bi eklenti vb. birşey yapılabilme şansı yok bence yinede yetkililer bi baksın panel hiç mi açılmıyor yoksa sıfırlamaya basınca mı hata veriyor
Linklerini gizle |
-
Panel Sorun
vallaha sıfırlamaya basınca veriyor plugin in lerin hepsine veriyor fotoyu oku anlarsın zaten karaktersiz herif naptıysa panele herşeyde hata veriyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
Panel Sorun
Csdurağında bilinmedik kişilere panel vermeyin arkadaşlar...
Başka tarayıcılarda denedin mi? Veya genel bir durumda olabilir. Amxx cfg dosyaları olsun. Plugins.ini olsun bunların içeriğine ve diğer dosyalara bakın orijinali ile değiştirin bir de öyle deneyin
panel-kullanimi-puf-noktalar/default-pa ... i-t86.html
Ayrıca bu kişinin Forum csdurağında hesabı var mı?
Başka tarayıcılarda denedin mi? Veya genel bir durumda olabilir. Amxx cfg dosyaları olsun. Plugins.ini olsun bunların içeriğine ve diğer dosyalara bakın orijinali ile değiştirin bir de öyle deneyin
panel-kullanimi-puf-noktalar/default-pa ... i-t86.html
Ayrıca bu kişinin Forum csdurağında hesabı var mı?
Linklerini gizle |
-
Panel Sorun
hepsini denedim hepsini hiç biri olmadı çocuk içine bişey yükledi panelin girdiğim herşeyde eror veriyor kardeşim .
Linklerini gizle |
Panel Sorun
Panel 3. Kişiye verilmiş. Destegimiz yoktur. Şimdide bi alt panel bana özelden at napmış bakayım gün içinde eğer muhim birşey ise fixleriz
Linklerini gizle |
-
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd