Özür konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3
Özür konusu
Merhaba ben Wild-GaminG Kurucusu Berkay Yıldız
Bugüne kadar ömer abinin başını çok arıttım bana çoğu zaman tölarans gösterdi hep affeti son olanlar yaklaşık 1 yıldan fazla oldu sanırsam yaptımız hata yenilir yutulur cinsten değildi kabul ediyorum.Fakar o küfürlerle benim ve asıl ekibin kesinlikle alakası yoktur.Senden ve tüm csduragi ailesinden özür diliyorum.
Bugüne kadar ömer abinin başını çok arıttım bana çoğu zaman tölarans gösterdi hep affeti son olanlar yaklaşık 1 yıldan fazla oldu sanırsam yaptımız hata yenilir yutulur cinsten değildi kabul ediyorum.Fakar o küfürlerle benim ve asıl ekibin kesinlikle alakası yoktur.Senden ve tüm csduragi ailesinden özür diliyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Özür konusu
berkay az zaman kaldı az daha bekle bölümün açılmasını belki yöneticiler değerlendirir inşallah affedilirsin.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Özür konusu
Şu yasaklı kişilerden yasağının kalkmasını istediğim tek Adam . Berkay Yıldızdır.
Linklerini gizle |
-
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
Özür konusu
Vay İnşallah Kalkar Wild Ortamını Severim VE Özledimwild-gaming07 yazdı:Çok teşşekür ederim bizde bekliyoruz

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Özür konusu
Berkay insallah yasagin kalkar kardeşim ama cogu kisi konu actigi icin sikayet bolumunu beklemelisiniz diyeceklerdirkaosKG yazdı:bızde beklıyoruz bır umut ınsallah sızın yasagınız kalkar.
Bu arada kaosKG o kadar sey yaptiniz eski ozur konularınıza baktim bir umut hala bekliyoruz diyorsunuz affedilince tekrarmi bot atip gidericeksiniz bu umudunuzu ???
@PaZee @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |