Bu Bir Bahane Değil Ben Girmediğim Zaman Bakan Bir Adam Ve Bu Adam Yasaklı Ortagımda Değil Yanımdaki Bir Sunucu Sahibi Ben Onun Yasaklı Oldugunu Bile Yeni Öğreniyorum Ve Adamın Halan Kendi Üzerine Ait Server Ve Ts3 Var Csduraginde Yetkilierin Bi El Atmasını İstiyorum @Taha Demirbaş @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]Navigator yazdı:Ortağım 24 yaşında bir adamdı bir süre ana paneli kullandık sıkıntı çıkarmadı bilmiyordum ana paneline tek kişi kullanabileceğini öğrendiğim zaman direk full yetkili alt panel açtım yani hepsi bahane ts3 mü önemli senin ana panelin mi ?
Küfürlü Ticket Yardım & Server Kapanma
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 173
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 214
Csduraginda ana panel paylaşımı yasak yani saldırı filan olsa alt panelden gereken yapılır fakat ana panelin sorumluluğu sizin üzerinizdeNamıdeğerALBAY yazdı:Bu Bir Bahane Değil Ben Girmediğim Zaman Bakan Bir Adam Ve Bu Adam Yasaklı Ortagımda Değil Yanımdaki Bir Sunucu Sahibi Ben Onun Yasaklı Oldugunu Bile Yeni Öğreniyorum Ve Adamın Halan Kendi Üzerine Ait Server Ve Ts3 Var Csduraginde Yetkilierin Bi El Atmasını İstiyorum @Taha Demirbaş @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]Navigator yazdı:Ortağım 24 yaşında bir adamdı bir süre ana paneli kullandık sıkıntı çıkarmadı bilmiyordum ana paneline tek kişi kullanabileceğini öğrendiğim zaman direk full yetkili alt panel açtım yani hepsi bahane ts3 mü önemli senin ana panelin mi ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Gözcübaba
Ana Paneli vermek yasak Küfürlü ticket atıldıysa geri verilmesi birazcık zor gibi...NamıdeğerALBAY yazdı:Bu Bir Bahane Değil Ben Girmediğim Zaman Bakan Bir Adam Ve Bu Adam Yasaklı Ortagımda Değil Yanımdaki Bir Sunucu Sahibi Ben Onun Yasaklı Oldugunu Bile Yeni Öğreniyorum Ve Adamın Halan Kendi Üzerine Ait Server Ve Ts3 Var Csduraginde Yetkilierin Bi El Atmasını İstiyorum @Taha Demirbaş @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]Navigator yazdı:Ortağım 24 yaşında bir adamdı bir süre ana paneli kullandık sıkıntı çıkarmadı bilmiyordum ana paneline tek kişi kullanabileceğini öğrendiğim zaman direk full yetkili alt panel açtım yani hepsi bahane ts3 mü önemli senin ana panelin mi ?

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 173
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
Yardımınız İcin Eyw Saolunda Artık Geri İstemiyorum Zaten Tek İsteğim Böyle Birşeylere Karşı Bir Önlem Almaları Lazım Csduraginin Yasaklı Şahıs Hakkında Konu Acıcam Zaten
Linklerini gizle |
-
Kardeşim benim bilgim söyle alt panleden açılan sorumluluklar size ait ama sen söyle dioyrsun başkası girip ana panelinden sovmus ve severi de varmış bu kişinin loglara bakıp o küfürü eden kişinin sevreri varsa kapanır bence ama ana panelindeki ürünler gelmez geri diye düşünüyorum son soz yetkililer de yine 

Linklerini gizle |
Kufredilen panel ve ip takibinde çıkan hesapların hepsi
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Böyle bir şeylere karşı önlem zaten var, panelinize girince mail adresinize kod gönderiyor.
En başta yapmamanız gereken şey, ikinci bir şahıs ile panel bilgilerinizi paylaşmanızdır.
En başta yapmamanız gereken şey, ikinci bir şahıs ile panel bilgilerinizi paylaşmanızdır.
Linklerini gizle |