Gereken yapılsın
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ilk öncelikle merhaba arkadaşlar hakkımızda sw vurma vb şeyler söleniliyor Furkan [VECTOR] denen arkadaş morcy yalan vidyo çekip ve bugün ts3ümüze ilkay baba denen arkadaşı getirip cs35 vur demiştir ömer bey lütfen loglardan bakılıp gereken yapılsın . artık sıkıldık ts3ümüze böle adamlar 10 15 kere geliyor sıkıldık artık . ŞİKAYET EDECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN TAM KANIT OLARAK ÖMER BEYİN KARŞISINA SUNUN . SATEN ÖMER BEY LOGLARDAN BAKILIP GEREKENİ YAPAR BENDEN BUKADAR . ARTIK GEREKEN YAPILSIN . VE FURKAN [VECTOR], DALYAN , LUADRES , NURİ REİS HD VB. YALAN SÖLEMEKTEDİR BİZİM YAPMADIGIMIZ LOGLARDAN TAM OLARAK ÇIKARSA BUNLARIN YASAKLANMASINI ARZ EDERİM KG ...
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş
@PaZee
Vidyo = https://www.youtube.com/watch?v=vicjO22 ... e=youtu.be
Artık hakkımızda Yalan şeyler sölemeyin tespit edersem veya edilirse bilinki şikayet konusunda bizzat ben şikayet edicem .
HellForce Gaming Açıklama Omer TELLI bakarsan sevınırım .
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Metecan Bey
Konu Sahibi - Mesajlar: 326
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Serverimiz sabahtan beri kapalı bunu nasıl aciklayacaksin çok merak ediyorum gelip metecan ile fatih denilen biri yanımıza gelip size vurmami istediğini söyledi bugün vid3osunu alıp atacağım sıkıntı yok
Yasaklanma felan hayırdır ben yasağımin açılması için çok şey yaptım bunu istemen bile beni cekemediginin kanıtıdır.
Göze çok batiyorsun kurallara göre konu açman lazım...
Dün ayazin toplantı da bakın onlara ne yapacam demesi buna ne diyeceksin ? Ulu orta konuşursaniz herşeyiniz açığa çıkacak
3 tane serverimin aniden kapalı olması sabahtan beri ve sizin dün söyledikleriniz
beni keriz yerine koymayin
@Taha Demirbaş reis bi göz geçir sana zahmet
Yasaklanma felan hayırdır ben yasağımin açılması için çok şey yaptım bunu istemen bile beni cekemediginin kanıtıdır.
Göze çok batiyorsun kurallara göre konu açman lazım...
Dün ayazin toplantı da bakın onlara ne yapacam demesi buna ne diyeceksin ? Ulu orta konuşursaniz herşeyiniz açığa çıkacak
3 tane serverimin aniden kapalı olması sabahtan beri ve sizin dün söyledikleriniz
@Taha Demirbaş reis bi göz geçir sana zahmet
En son NuriReisHDYoutuber tarafından Pzr Ara 24, 2017 6:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
noeldayi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
" X " kişisine konu açmak yasak
| Linklerini gizle |
-
Furkan [VİCTORY]
- Server Ip/DNS: cs61.csduragi.com
- Clan İsmi: SELÇUKLU İMP.
YALAN GÖRDÜM BU KARADARINI GÖRMEDİM ORDA ADAMLARINA KİM YETKİ VERDİ ORDA OLAN KİŞİ BEN DEĞİL DAYZE DİR ORDA BEN BİLE YOKUM AYAZ ODAYA GELİP ÇIKIYOR ONLARIN YETKİSİNİ NEDEN ALMADI BENİM ADAMLARIMSA KİM O KADAR YETKİYİ DAĞITTI ARTIK ÇIRPINIYORSUNUZ FAZLA ZORLAMAYIN. BU KONU YALANDIR VİDEO VAR GÖRÜŞCEĞİZ
| Linklerini gizle |
-
Furkan [VİCTORY]
- Server Ip/DNS: cs61.csduragi.com
- Clan İsmi: SELÇUKLU İMP.
Ya hala size gülüyorum valla çok düşütünüz https://www.youtube.com/watch?v=N8ta6P_0ZQg buyur videoyu daha iyi izleyin kurgu mu değil mi anlarsınız 
| Linklerini gizle |
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Ilkay bey tsnizde görevli yani asistanın üzeri yani yönetim de yönetiminize dikkat edin diyorlar bin kere o sizin sorununuz
| Linklerini gizle |
-
PaZee
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
sabahtan beri konu aciyorsunuz birdaha konu acarsaniz uyari verecegim.
| Linklerini gizle |